Vakanties

Home >> Europa >> Cyprus >> ANEBL31
 

ANEBL31

Luxueuze villa "ANEBL31". Huisraad: air-conditioning, wasmachine (voor alleengebruik). Parkeergelegenheid: gereserveerde parkeerplaats. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk. Gelegen: in het centrum van Ayia Napa. In de omgeving van het huis: terrein (voor alleengebruik), openluchtzwembad (voor alleengebruik, lengte 8 m x breedte 4 m), barbecue (voor alleengebruik). Infrastructuur en afstanden: supermarkt 400 m, zandstrand 3 km.

€797.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

ANHAV11

ANHAV11
€956.00

Moderne villa "ANHAV11". Huisraad: air-conditioning, wasmachine (voor alleengebruik). Parkeergelegenheid: gereserveerde parkeerplaats. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk. Gelegen: in het centrum van Ayia Napa, zonnig gelegen in een deelgemeente. In de omgeving van het huis: openluchtzwembad (voor alleengebruik). Infrastructuur en afstanden: winkel 300 m, supermarkt 300 m, restaurant 200 m, zandstrand 1 km.

ANNIS6

ANNIS6
€1,036.00

Comfortabele villa "ANNIS6". Huisraad: air-conditioning, wasmachine (voor alleengebruik). Parkeergelegenheid: gereserveerde parkeerplaats. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk. Gelegen: in het centrum van Ayia Napa. In de omgeving van het huis: terrein (voor alleengebruik), openluchtzwembad (voor alleengebruik, lengte 7 m x breedte 3 m), barbecue (voor alleengebruik). Infrastructuur en afstanden: supermarkt 400 m, zandstrand 500 m.

KPMSBB08

KPMSBB08
€362.00

Comfortabel residentie "KPMSBB08". Huisraad: receptie open 24 uur, wasmachine (voor alleengebruik). Parkeergelegenheid: gereserveerde parkeerplaats. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk. Gelegen: in het centrum van Kapparis, aan de rand van de plaats van Protaras. In de omgeving van het huis: park (voor medegebruik), openluchtzwembad (voor medegebruik, lengte 26 m x breedte 13 m). Infrastructuur en afstanden: supermarkt 200 m, restaurant 200 m, zandstrand 700 m.