Vakanties

Home >> Europa
 
Op vakantie gaan in Europa is nog steeds veruit het populairst. Europa is natuurlijk over het algemeen dichtbij en bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan verre reizen maken naar het verre Azië. En Europa heeft ook genoeg te bieden op allerlei gebieden, denk hierbij aan relaxe zonvakanties aan de Middelandse zee, genieten van de cultuur van de oude steden als Rome, Praag of Parijs, of mooie wandelingen maken in de Alpen en ga zo maar door.

Op vakantie gaan in Europa is heel divers en u heeft ook een ruime keuze tussen vele verschillende hotels, appartementen en vakantiehuisjes. Boek nu via vakantie genoegens en profiteer van de vele kortingen op diverse reizen.
 
West Ham - Southampton
West Ham - Southampton
Vanaf €0.00

'I'm Forever Blowing Bubbles' moet je absoluut uit het hoofd leren wanneer je een wedstrijd bezoekt van West Ham United. Van zodra de spelers het veld betreden zingt gans het stadion dit lied gevolgd door duizenden zeepbellen, een absoluut topmoment!West Ham United is een echte traditieclub die behoort tot de middenmoot van de Premier League. Met enkele topspelers in hun rangen spelen ze attractief voetbal. Maar de geschiedenis en de atmosfeer in het stadion is de belangrijkste reden om hun een bezoek te brengen. Sinds 2016 speelt West Ham zijn thuiswedstrijden in het Olympisch Stadion, goed voor zo'n 60,000 bezoekers. Absolute topspelers bij 'The Hammers' zijn Marko Arnautovic, Samir Nasri, Felipe Anderson en Jack Wilshere.Om je voetbalreis compleet te maken overnacht je uiteraard in dé metropool van Europa, London. Er zijn tal van bezienswaardigheden zoals Buckingham Palace, Big Ben en London Eye. Ga shoppen in de vele winkelstraten of bezoek een van de vele musea of misschien wel nog een ander voetbalstadion. Je komt ogen en uren te kort tijdens deze indrukwekkende voetbaltrip.Inbegrepen:2 overnachtingen (zaterdag-maandag) in hotel Days Waterloo *** op basis van kamer met ontbijtOfficieel Matchticket, lange zijde in block 237Ticketlevering per mail 1 week voor afreisOptioneel:3 nachten (vrijdag-maandag) - zie arrangement rechts onder de prijsTransport: vrije keuze. Indien je de trein of lijnvlucht boekt raden wij aan zo vroeg mogelijk heen te reserveren en zo laat mogelijk terug om eventuele wedstrijdwijzigingen te voorzien.

West Ham - Southampton
West Ham - Southampton
Vanaf €249.00

'I'm Forever Blowing Bubbles' moet je absoluut uit het hoofd leren wanneer je een wedstrijd bezoekt van West Ham United. Van zodra de spelers het veld betreden zingt gans het stadion dit lied gevolgd door duizenden zeepbellen, een absoluut topmoment! West Ham United is een echte traditieclub die behoort tot de middenmoot van de Premier League. Met enkele topspelers in hun rangen spelen ze attractief voetbal. Maar de geschiedenis en de atmosfeer in het stadion is de belangrijkste reden om hun een bezoek te brengen. Sinds 2016 speelt West Ham zijn thuiswedstrijden in het Olympisch Stadion, goed voor zo'n 60,000 bezoekers. Absolute topspelers bij 'The Hammers' zijn Marko Arnautovic, Samir Nasri, Felipe Anderson en Jack Wilshere. Om je voetbalreis compleet te maken overnacht je uiteraard in dé metropool van Europa, London. Er zijn tal van bezienswaardigheden zoals Buckingham Palace, Big Ben en London Eye. Ga shoppen in de vele winkelstraten of bezoek een van de vele musea of misschien wel nog een ander voetbalstadion. Je komt ogen en uren te kort tijdens deze indrukwekkende voetbaltrip. Inbegrepen: ? 2 overnachtingen (zaterdag-maandag) in hotel Days Waterloo *** op basis van kamer met ontbijt ? Officieel Matchticket, lange zijde in block 237 ? Ticketlevering per mail 1 week voor afreis Optioneel: ? 3 nachten (vrijdag-maandag) - zie arrangement rechts onder de prijs ? Transport: vrije keuze. Indien je de trein of lijnvlucht boekt raden wij aan zo vroeg mogelijk heen te reserveren en zo laat mogelijk terug om eventuele wedstrijdwijzigingen te voorzien.

Pagina's: Eerste paginaVorige pagina68 69 70 71 72 73