Vakanties

Home >> Europa >> Allinge
 

Allinge

Bornholm is één van de prachtigste vakantiebestemmingen in Noord-Europa. Vanwege de bijzondere ligging in de Oostzee schijnt de zon er meer en valt er minder regen dan elders in Denemarken. U vindt altijd wel een plekje uit de wind in de duinpannetjes of achter de rotsen op de vele stranden. Mocht de wind uit de verkeerde richting komen, rijdt u gewoon even naar de andere kant van het eiland. Bezoek gezinspark JOBO-land met tientallen attracties, een zwem- en klimparadijs en grotten met onderaardse wezentjes: Jobo's. In het beleveniscentrum Naturbornholm kunt u terug in de tijd reizen. In vlinder- en tropenpark Bornholms Sommerfuglepark ziet u bijzondere bloemen, planten, vogels en niet in het minst meer dan 1000 kleurrijke vlinders.

€440.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Kolinec

Kolinec
€229.00

Dit intieme vakantiehuis is gelegen in de buurt van het natuurgebied Boheemse Woud. Het is gelegen in het kleine dorpje Chot??ov en op ongeveer17 km afstand van Klatovy. In Klatovy kunt u de oudste barokke apotheek van Centraal-Europa bezoeken, ook zijn er interessante catacomben te bezoeken. De woning is gelegen op een omheind grondstuk, waar ook de eigenaar woont en in het centrum van het dorp. In de winter bieden de skigebieden Hartmanice (ca. 14 km) en ?pi?ák (ca. 26 km) goede mogelijkheden om te skiën en het beoefenen van andere wintersporten.

Tvååker

Tvååker
€380.00

Dit vakantiehuis staat in het schitterende Åkulla Bokskogar, noordelijkste beukenbos van Europa. Er staan nog drie andere huizen. Meteen voor de woonkamer is een gemeubileerd terras, hier heeft u mooi uitzicht op het meer met het bos op de achtergrond. U kijkt ook uit over de Humsjön tot aan Skärsjön. Op het terrein van Skärbacks Gård kunnen alleen de gasten van het vakantiehuis en de familie van de eigenaar zwemmen. Bij het meer kan een boot gehuurd worden. U kunt hier vissen op baars en hecht. In de buurt van het huis liggen 12 verschillende wandelpaden. Er zijn ook goede omstandigheden voor fietsers en mtb´s. In het beukenbos kunt u wilde dieren tegenkomen waaronder ook elanden. In de nabijheid is ook Öströö Fårfarm, Ästad Vingård en Grimetons Radiostation. Op korte afstand is het outletcenter van Ullared. Het is ook niet ver van Varberg aan de kust waar een vesting ligt uit de 13de eeuw. Het buurhuis is SE-11448.

Hotel Arosa

Hotel Arosa
€125.00

Hotel Arosa ligt in de Duitse stad Kassel. Ontdek de culturele kant van de stad of ontspan in het grootste bergpark van Europa met paleis Wilhelmshöhe en vele andere bezienswaardigheden.