Vakanties

Home >> Europa >> Alsbo
 

Alsbo

Heeft u altijd al eens zeehonden willen zien? Dan is Fanø de plek! De gezellige dieren liggen vaak te soezen op de zandbanken voor het eiland. Maar dé attractie van Fanø zijn de prima en kindvriendelijke zandstranden, die tot de beste van Europa horen. Is het weer niet geschikt voor strandpret, dan kunt u rondneuzen in de oude koopsteden met hun idyllische huizen met strodak en hun steegjes die gonzen van leven en muziek. Diverse musea tonen u kunst en cultuur. Verder kunt u genieten van muziekfestivals, volksmuziek en -dans, wedstrijdjes vliegeren, golf- en tennisbanen, wandelingen in de natuur en de waddenzee (voor kinderen en volwassenen), paardrijden en nog veel meer. Een zee aan mogelijkheden!

€330.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Burghof woning B

Burghof woning B
€435.00

De ideale plek voor een onvergetelijke vakantie is dit mooie vakantiehuis, dat deels van vakwerk is gemaakt en bestaat uit 3 appartementen. Dit appartement is ca. 60 m² groot. In het huis bevindt zich een wellness-oase, die u tegen betaling kunt gebruiken. Het vakwerkgedeelte van huis, dat met de ingang van de Matthias-poort verbonden is, komt uit de 14e eeuw. Het andere deel van het huis werd pas in de eerste helft van de 20e eeuw gebouwd. Hellenthal-Reifferscheid ligt tussen Schleiden en Blankenheim, op ca. 75 km van Keulen en 55 km van Aken. De appartementen met uitzicht op het dal liggen in een autoluwe plaats die wordt omgeven door bossen en een prachtige natuur. Direct voor de deur beginnen meerdere wandelroutes. In de omgeving zijn ook vele mogelijkheden voor fietstochten. Op ca. 20 km van Hellenthal ligt Euro Tecnica met één van de grootste, digitale modelsporen van Europa.

Playa Honda

Playa Honda
€910.00

Dit mooie vakantiechalet aan de hoofdstraat van Playa Honda heeft voorzieningen als privézwembad, jacuzzi, BBQ en overdekte veranda. Op slechts 300 meter kunt u de fijne zandstranden van de zout lagunes van de Mar Menor ontdekken. Playa Honda is een toeristisch strand in de regio Murcia met fijn, goudkleurig zand op een kleine zee met kalm water en een hoog zoutgehalte. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar natuurlijke stranden en in een prachtige zoutwateromgeving. De Costa Cálida biedt meer dan 3.000 uren zon per jaar en milde temperaturen in de winter met een jaarlijks gemiddelde van 19 ° C. Het is een ideale omgeving voor watersport, zoals zeilen, zwemmen, vissen en mountainbiken. In aanvulling op de kwelders van Marchamalo vind je een vogel observatorium, waar u flamingo's en andere trekvogels en de zonsondergang van de Mar Menor is een van de mooiste van Europa te zien. In de buurt van het appartement vindt u een supermarkt, gezondheidscentrum, apotheek, restaurants en strandbars.

Kolinec

Kolinec
€229.00

Dit intieme vakantiehuis is gelegen in de buurt van het natuurgebied Boheemse Woud. Het is gelegen in het kleine dorpje Chot??ov en op ongeveer17 km afstand van Klatovy. In Klatovy kunt u de oudste barokke apotheek van Centraal-Europa bezoeken, ook zijn er interessante catacomben te bezoeken. De woning is gelegen op een omheind grondstuk, waar ook de eigenaar woont en in het centrum van het dorp. In de winter bieden de skigebieden Hartmanice (ca. 14 km) en ?pi?ák (ca. 26 km) goede mogelijkheden om te skiën en het beoefenen van andere wintersporten.