Vakanties

Anthony's Alpin Hotel

Lech Am Arlberg is het hart van één van de grootste natuurgebieden van Europa. Je ontdekt er vele honderden kilometers wandel- en fietsroutes, met schitterende vergezichten, grootse natuur en charmante berghutten. Ons favoriete adres is er Anthony's Alpin. Met slechts elf kamers is gastvrijheid gegarandeerd. Dit nieuwe hotel werd luxueus en modern ingericht met behulp van veel natuurlijke materialen. Zomertip: met de Lech Card, die je in het hotel kan kopen, kan je onbeperkt gebruik maken van de bergbanen en van het mooie 'Waldschwimmbad'-complex.

€0.00TUI.be
 
Ook populaire bestemmingen

Hjørring

Hjørring
€499.00

Lønstrup was niet zo lang geleden een oud vissersoord, maar is nu een favoriet Deens vakantieparadijs. Kilometers van brede stranden horen volgens kenners tot de beste van Noord-Europa: fijn, wit zand, hoge duinen vol beschutte pannetjes en een frisse blauwgrijze zee. Het strand is zelfs zo breed dat u met de de auto naar uw favoriete plekje kunt rijden. Het hinterland bestaat uit een fantastisch mooie natuur, die met haar talrijke fiets- en wandelroutes onbeperkte mogelijkheden biedt voor tripjes in de bossen en veengebieden.

Ston

Ston
€359.00

De uitstekende locatie van deze appartementen biedt de ideale setting voor een goed gevoel. Hier vindt u twee eenvoudig ingerichte appartementen met één slaapkamer en twee grotere appartementen met twee slaapkamers. Steek de lokale weg over en in een paar stappen bereikt u de zee en een betonnen strand, dat beschikbaar is voor alle gasten van het huis. Geniet van de visspecialiteiten van de regio, evenals de beroemde Pelje?ac-wijn en ontspan met het uitzicht op de fantastische natuur. Maak uitstapjes naar Mljet en Dubrovnik. Bezoek de langste stenen muur van Europa en de oude zoutpannen.

Pakostane

Pakostane
€1,019.00

Breng een ontspannen vakantie door in het natuurpark Vransko jezero, waar dit comfortabele vakantiehuis met zwembad zich bevindt. Geniet van het prachtige panoramische uitzicht op het meer van Vrana. Het meer is een van de belangrijkste visgronden in dit deel van Europa. Vogelaars zullen hier aan hun trekken komen verdienen en met paarden of fietspaden kunt u de omgeving goed leren kennen. Ook aanbevolen zijn uitstapjes naar de prachtige Turkse Han of naar Pako?tane met prachtige stranden, restaurants en cafés. Talrijke evenementen verzorgen ook vakantiegasten hier in de zomermaanden.