Vakanties

Anthony's Alpin Hotel

Lech Am Arlberg is het hart van één van de grootste natuurgebieden van Europa. Je ontdekt er vele honderden kilometers wandel- en fietsroutes, met schitterende vergezichten, grootse natuur en charmante berghutten. Ons favoriete adres is er Anthony's Alpin. Met slechts elf kamers is gastvrijheid gegarandeerd. Dit nieuwe hotel werd luxueus en modern ingericht met behulp van veel natuurlijke materialen. Zomertip: met de Lech Card, die je in het hotel kan kopen, kan je onbeperkt gebruik maken van de bergbanen en van het mooie 'Waldschwimmbad'-complex.

€72.00TUI.be
 
Ook populaire bestemmingen

Riu Monica

Riu Monica
€1,179.00

Doux farniente avec vue sur mer! Cet hôtel vous apprendra, dès le jour un, à envisager le bien-être comme art de vivre. Cet hôtel présente un régime 'Adults Only', avec le repos comme extra gratuit... Vous séjournez au milieu du village blanc de Nerja où les ruelles étroites et maisonnettes typiques vivent au rythme de la siesta espagnole. Nerja est aussi connue pour le Balcón de Europa, une promenade dans le centre qui surplombe une falaise. Soyez rassuré: ce Riu offre des repas, des chambres et un service sans fausses notes!

Port Europa

Port Europa
€859.00

Dit eenvoudige hotel is geknipt voor gezinnen en koppels! Je verblijft in een ruim appartement met een aparte slaapkamer en een kitchenette zodat je zelf aan de kook kan. En het uitzicht is ook niet min: zicht op zee of op het zoutwatermeer van Calpe. Port Europa heeft een prima ligging direct aan het strand en in het centrum van Calpe.

Löddeköpinge

Löddeköpinge
€1,279.00

Het mooie vakantiehuis is gelegen in het centrum van de Barsebäck Golf & Country Club, een van de mooiste en beste van Europa. Er zijn interessante en uitdagende greens die geschikt zijn voor zowel professionals als amateurs. Na een heerlijke dag op de golfbaan, kunt u zich verfrissen in zee of in het plaatselijke zwembad. In de avond kunt u genieten van een barbecue en heerlijke uren op het buitenterras doorbrengen. Een dag geen zin om te golfen? Dan is een dagtocht naar Malmö, Helsingborg of Kopenhagen een prima optie. Een enorme selectie van goede winkels, restaurants en toeristische locaties vindt u in deze steden. In Malmö moet u zeker de wolkenkrabber Turning Torso gaan bekijken, bezoek de voetgangerszone rond de Möllevångstorget en probeer de Ribersborgsbad (Ribben). In Helsingborg is het kasteel Sofiero met zijn bewonderenswaardige Rhododendrontuin. Als u graag een reis per boot een excursie maakt, bezoek dan het prachtige eiland Ven. Op het eiland zijn fietsen te huur, de beste manier om het eiland te ontdekken. Gezellige cafes en restaurants en ambachten wachten u op het eiland. U kunt het eiland ook te paard, met een elektrische fiets of met de bus ontdekken. De beroemde astronoom Tycho Brahe had op het eiland van zijn observatorium, dat nu als museum te bezoeken is. Verder is er bij het museum een Renaissancetuin.