Vakanties

Aquapalace Hotel Prague

Waterratten opgelet! Ontdek gratis een van de grootste waterparken van Europa: Aquapalace. Smul van de Tsjechische hoofdstad Praag, die vlak bij dit moderne en comfortabele hotel ligt.

€0.00TUI.be
 
Ook populaire bestemmingen

Hard Rock Hotel Tenerife

Hard Rock Hotel Tenerife
€1,499.00

Maak kennis met Hard Rock Hotel Tenerife, het tweede hotel van de Hard Rock keten in Europa!. Dit hotel verleidt zijn gasten met entertainment van wereldklasse en met muziek doordrenkte programma's die uniek zijn aan de Hard Rock keten. Je vindt er typische Hard Rock voorzieningen zoals een Rock Spa®, een Body Rock® fitness en een Rock Shop®. Op gebied van design is dit hotel een absoluut juweeltje. De kamers liggen verspreid over 2 torens. Je kan hier zowel genieten van een familievriendelijke vakantie als een adults-only ervaring. Een must voor muziekliefhebbers!

Væggerløse

Væggerløse
€619.00

In dit leuke vakantiehuis is er in alle kamers vloerverwarming. Marielyst ontvangt u met een lang, wit zandstrand, dat zich als een betoverende boog uitstrekt van noord naar zuid en overgaat in het prachtige natuurgebied bij Bøtø Nor. Hier ligt dit heerlijke vakantiehuis op een groot perceel natuurgrond met ruimte voor heel het gezin. Marielyst is geknipt voor een actieve vakantie vol belevenissen. Zo is er o.a. pretpark BonBon-Land (ca. 30 min. rijden) met meer dan 70 knotsgekke attracties, zwemparadijs Marielyst Badeland, het boeiende centrum voor de Middeleeuwen, Krokodille Zoo met de grootste collectie van krokodillen in Europa en Knuthenborg Park met wilde én aaibare dieren en een ongelooflijk mooi park.

Luster

Luster
€279.00

U vindt dit vakantiehuis in een heel mooi natuurlandschap. Het huis ligt op de biologische boerderij van de eigenaar. Het heeft een terras met een prachtig uitzicht. Hier woon je dicht bij de Jostedalsbreen-gletsjer, de grootste vastelandgletsjer van Europa. Activiteiten: gletsjerwandeling, klimmen en nog veel meer. Maak een autorit langs de Sognefjord, de langste en diepste fjord in Noorwegen, en rust in het traditionele Hotel Walaker, het oudste hotel van Noorwegen (1640). We raden een bezoek aan het Breheimsenteret National Park Centre, het Sogn Folkemuseum, Solvorn en het dorp Veitastrond aan.