Vakanties

Appart'hôtel Le Dôme Studio 2 pers.

Marseille, in de Provence Alpes Côte d'Azur regio, is een prachtige bestemming met veel mogelijkheden om te ontdekken tijdens uw vakantie in Zuid-Frankrijk. Een kosmopolitische stad met een rijk historisch, artistiek en gastronomisch erfgoed, met directe toegang via de oude haven naar de zee, Marseille biedt een warm welkom aan bezoekers uit de hele wereld.

€448.00Bungalow.net
 
Ook populaire bestemmingen

Hotel Normandy

Hotel Normandy
€0.00

Eenvoudig hotel maar een geliefd adresje omwille van de familiale leiding, heerlijke keuken en ideale prijs-kwaliteitverhouding. Je logeert centraal aan het 'Palais de la Bénédictine' en snuift er de aparte sfeer van de haven en de zee die vlak bij het hotel liggen. Perfecte uitvalsbasis om Normandië te verkennen.

Hotel La Rivière

Hotel La Rivière
€0.00

De Aveyron zal je meteen weten in te pakken met een ongeziene natuurpracht, kronkelende paadjes, ingeslapen dorpjes en een zalige rust. Hotel la Rivière ligt, hoe kan het ook anders met zo'n naam, langs een rivier en biedt een mix van een regionale keuken met talrijke vrijetijdsmogelijkheden.

Saint-Sauveur

Saint-Sauveur
€914.00

In het hartje van Lourdes, op enkele meters van de Heiligdommen, ligt hotel Saint-Sauveur. Een aangenaam hotel waar je een hartelijke ontvangst te wachten staat. Dankzij het uitgebreide en gevarieerde ontbijtbuffet is een goed begin van de dag verzekerd. Het hotel heeft een warm interieur en op de kamer, voorzien van alle comfort, kom je volledig tot rust. Tijdens het gehele verblijf kan je genieten van volpension voor de prijs van halfpension.