Vakanties

Limak Limra Hotel & Resort

Limak Limra Hotel & Resort in Kemer, Kiris is geschikt voor zowel koppels als families en kent een trouw publiek. Het ligt aan een mooi privéstrand en in de buurt kan je de lokale shops ontdekken. Naast het hoofdgebouw zijn er ook bijgebouwen, omgeven door het groen. Ook geliefd bij groepen en sportievelingen.

€529.00TUI.be
 
Ook populaire bestemmingen

Melas Lara Hotel

Melas Lara Hotel
€539.00

Les couples tout comme les familles avec enfants passeront des vacances fantastiques. Le Melas Lara Hotel borde une plage privée et sa formule All In vous garantit un séjour de détente sans l'ombre d'un souci.

Side Star Elegance

Side Star Elegance
€469.00

Side Star Elegance ligt meteen aan het zandstrand. Het centrum van Side bereik je makkelijk te voet via de wandelpromenade of met de dolmus. De lekkere buffetten en à-la-cartemaaltijden, de prima service, het vriendelijke personeel en de centrale ligging zijn slechts enkele van de pluspunten in dit hotel.

TUI MAGIC LIFE Jacaranda

TUI MAGIC LIFE Jacaranda
€779.00

In dit hotel vind je de typische TUI MAGIC LIFE-klassiekers terug: comfortabele kamers en een goedgevulde All In boordevol lekkers en activiteiten. Wie houdt van tennis zal zich hier ten volle kunnen uitleven! Ontdek TUI MAGIC LIFE.