Fox reizen

Fox Reizen

Fox reizenDe winter staat voor de deur en hier in Nederland kan het enorm koud worden. Om de volledige winter in de kou te zitten is natuurlijk niet ideaal en een vakantie tijdens deze koude wintermaanden naar een mooie zonnige en warme bestemming is natuurlijk een fantastisch idee. Het is tijd om de warme chocolade melk in Nederland om te ruilen voor een ijskoude Bintang op Bali terwijl je geniet van de meest mooie roze en paarse lucht tijdens de zonsondergang op Bali. En als je deze winter niet weg kan in verband met werk of andere omstandigheden, dan kan je natuurlijk wel alvast de tijd nemen om uit te pluizen waar je in de zomervakantie naar toe kunt gaan. Zo heb je in ieder geval een leuk vooruitzicht naar warmere tijden.

Naar Fox reizen

 

Maar als je een vakantie wilt boeken, waar begin je dan? Er is zo ontzettend veel keuze in organisaties, bestemmingen. Er zijn zo veel mogelijkheden. Wat is dan het beste?

Een goede organisatie om je reis te boeken is Fox Reizen! Fox Reizen staat jaren lang aan de top van reisorganisaties en zullen er voor zorgen dat jij een onvergetelijke reis tegemoet gaat.
Via Fox Reizen kan je 5 verschillende vakantie reizen boeken. Voor iedereen is er wel een optie die het beste aan zal sluiten.

Reis aanbod Fox reizen:

1. Groepsrondreizen
2. Privé rondreizen
3. Single’s groepsreizen
4. Strandvakanties
5. Familie rondreizen

Fox reizen

Fox Reizen heeft het grootste verre ‘rond reizenaanbod’ van alle Nederlandse organisaties en Fox Reizen heeft ook een zeer tevreden klantenkring opgebouwd door de jaren heen. Wat tof is aan Fox Reizen is, omdat het al ruim twintig jaar bestaat, er veel reizigers zijn die inmiddels al meerdere Fox Reizen gemaakt hebben en elk jaar weer terugkeren omdat ze enorm tevreden zijn. De klanten scoren de organisatie gemiddeld met een 8.4 voor hun gehele vakantie (accommodatie keuze, betrouwbaarheid, kwaliteit, deskundigheid)

Wat ook fijn aan Fox Reizen is, is dat de organisatie ook Nederlandstalige deskundige reisleiders aanbied die tijdens je gehele reis in het buitenland aanwezig zullen zijn. De reisleider op de bestemming zal ten alle tijden jouw eerste aanspreekpunt zijn en jou ten alle tijden helpen waar nodig is. Als jij naar een nieuw en vreemd land gaat waar jij de taal niet goed spreekt en je spreekt niet zo goed Engels, of de lokale bevolking spreekt niet zo goed Engels, is het fijn als er een Nederlandstalige reisleider is waar jij al je vragen aan kunt stellen.

Wat ook prettig is aan Fox reizen is dat ze al meer dan 20 jaar ervaring hebben en elk probleem dat eventueel zou kunnen ontstaan vrijwel direct kunnen oplossen door hun deskundigheid. Dit zorgt er voor dat jij met een gerust gevoel op vakantie kunt gaan en ook ter plaatse het geruste gevoel kunt behouden.

Met Fox reizen ga je een heel mooi avontuur aan. Een avontuur dat je niet snel meer zult vergeten. Je weet van te voren heel goed wat je allemaal zult zien en bezoeken en alles is tot op de puntjes voor je geregeld maar toch neemt dit de spontane momenten tijdens de reis niet weg. Elke reis is weer een nieuwe ervaring en ook deels door de mensen met wie je op reis bent zul je zien dat geen enkele reis het zelfde zal zijn. Doordat alles bij Fox Reizen tot in de puntjes verzorgd is kan jij je richten op de leuke aspecten van je reis en kun je je zelf volledig overgeven aan de reis en ultiem genieten van al het moois dat je zult zien en meemaken. Je hoeft het enkel te boeken en op te dagen op de dag dat je zult vertrekken. De rest is voor jou volledig verzorgd. Dus geen onnodige tijd om alles volledig uit te stippelen. Kies je bestemming, boek de vakantie en Fox Reizen regelt de rest.

De meest populaire bestemmingen per categorie 
Zoals aangegeven zijn er verschillende thema’s en categorieën waarmee je een reis kunt boeken. Hier onder kun je per categorie de meest populaire bestemmingen vinden. Wil jij liever een bestemming die er niet tussen staat? Geen zorgen, alles is mogelijk!

Groepsreizen

1. Thailand: prachtige tempels bezoeken, Thaise massages, strand
2. Zuid-Afrika: Kaapstad, Johannesburg, Safari
3. Indonesië & Bali: Orang Oetans, Bromo Vulkaan, natuur, strand
4. China: Chinese Muur, tempels, natuur, onderdompeling Chinese cultuur
5. Vietnam: Prachtige natuur, heerlijk Vietnamees eten, Ho Chi Minh, Halong Bay
6. Costa Rica: San Jose, surfen, stranden, lokale dorpjes bezoeken
7. Canada: Verschillende steden bezoeken, Banff, perfecte combinatie natuur en stad
8. Malediven: Heerlijk luxe leven, mooie resorts, lokale cultuur

Privéreizen

1. Sri Lanka: Van de lokale sfeer proeven, stranden en steden
2. Australië: Melbourne, Sydney, Goldcoast, surfen, roadtrips
3. Kenia: Lake Nakuru, Big Five spotten, gamedrives en overnachten in een natuurpark
4. Namibië: Etosha National Park, de zandduinen van Sossusvallei en de Kalahari woestijn
5. Zuid-Afrika: Kaapstad, Johannesburg, Safari
6. Thailand: prachtige tempels bezoeken, thaise massages, heerlijk eten
7. Bali: Ubud, Seminyak, natuur, strand
8. Malediven: Heerlijk luxe leven, mooie resorts, lokale cultuur

Singlereizen

1. Thailand: prachtige tempels bezoeken, thaise massages, heerlijk eten
2. Zuid-Afrika: Kaapstad, Johannesburg, Safari
3. Verenigde Staten
4. Indonesië & Bali: Orang Oetans, Bromo Vulkaan, natuur, strand
5. Vietnam: Prachtige natuur, heerlijk Vietnamees eten, Ho Chi Minh, Halong Bay
6. Peru: Macchu Picchu, inca’s, kleurrijke markten, heerlijk eten
7. Cuba: Salsa, Viñales Vallei , tabak plantages, kleurrijke dorpjes
8. Ecuador: koloniale steden, kleurrijke indianenmarkten en vulkanen

Familiereizen

1. Sri Lanka: Van de lokale sfeer proeven, stranden en steden
2. Ecuador: koloniale steden, kleurrijke indianenmarkten en vulkanen
3. Costa Rica: San Jose, surfen, stranden, lokale dorpjes bezoeken
4. China Chinese Muur, tempels, natuur, onderdompeling Chinese cultuur
5. Indonesie & Bali: Orang Oetans, Bromo Vulkaan, natuur, strand
6. Vietnam: Prachtige natuur, heerlijk Vietnamees eten, Ho Chi Minh, Halong Bay
7. Jordanië: Woestijn van Wadi Rum, Petra en drijven in de Dode Zee
8. Verenigde Staten: Keuze uit verschillende mogelijkheden (oost/west kust of midden amerika)

Naar Fox reizen

 

Prachtig Indonesië en Bali

Waarschijnlijk valt je op dat in alle rijtjes je Bali en Indonesië kunt terugvinden. Bali is het meest populaire eiland van Indonesië en doet het goed bij alle groepen. En laten we eerlijk zijn, wij begrijpen dat helemaal. Bali is een prachtig eiland, ook wel het eiland van de Goden genoemd en je kunt er werkelijk waar alles in terugvinden. Prachtige groene jungle’s, de meest betoverende stranden, heerlijke shopping malls, fantastisch goed traditioneel en westers eten en een hele lieve bevolking die je altijd ten alle tijden met alles willen helpen.

Single reizen

Als single op reis gaan is natuurlijk ontzettend spannend. Maar door het leuke reisprogramma van Fox Reizen wordt dit een stuk toegankelijker. Er worden leuke activiteiten georganiseerd om zo elkaar en de omgeving goed te verkennen. Er worden tientallen verschillende bestemmingen aangeboden maar de bestemming die de afgelopen jaar bij verreweg het meest populair was waren de Indonesische eilanden Sumatra, Java en Bali!
Naar Indonesië gaan is zeker geen straf. In een land met zo een gevarieerd aanbod aan natuur, cultuur en zalig eten zul jij je nooit vervelen.

Bali single reis

Wat je onder andere kunt verwachten bij het boeken van een Bali Single reis is het volgende:
Bezoek aan de orang-oetans in Bohorok
Rondreis incl. halfpension & entree
Keuze uit kamer op indeling of kamer voor alleengebruik

Door deel te nemen aan de single reis zul je heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen. Samen met deze mensen en de Nederlandse reisleiding zul jij een hele hoop van Indonesië zien. Je gaat in totaal naar 3 prachtige eilanden. Sumatra, Java en Bali.
Elk eiland heeft weer zo zijn eigen charme en hotspots. In Sumatra zal je de grote stad Medan bezoeken, het Tobameer en Bohorok, dé plaats in Indonesië om echte orang-oetans te zien. Na Sumatra zal de reis zich vervolgen naar de hoofdstad van Indonesië, Jakarta. Via Jakarta reis je door naar Bandung en Jogjakarta waar je prachtige tempels zult bekijken en we sluiten het af met een bezoek aan de machtige Bromo vulkaan. Na Java zul je de reis voortzetten naar het eiland van de Goden, Bali. Hier zul je de reis in stijl af sluiten door heerlijk te genieten in de mooiste beachclubs, meest luxe hotels met een heerlijk zwembad. Je zult niet ver van het strand verwijderd zijn zodat je elke magische beroemde ‘Bali Sunsets’ mee kunt pakken.

Bij de single reizen van Fox Reizen hoef je zelf helemaal niks te regelen zodat je alle tijd hebt om alle indrukken van de nieuwe bestemming in je op te nemen. De rest wordt helemaal verzorgd. De gekozen hotels waar je zult verblijven hebben altijd een zeer centrale ligging. Hou er wel rekening mee dat er lange reisdagen tussen kunnen zitten omdat je langs veel bezienswaardigheden en hotspots gaat. De ervaren Nederlandstalige reisleiding die mee is zal er voor zorgen dat al je vragen beantwoord worden en je ontzettend kunt genieten van dit prachtige land!

Groepsreizen

Ben je geen single en wil je ook niet alleen op reis? Dan zijn de Fox groepsreizen wat voor jou! Deze reizen worden ook tot in de puntjes verzorgd en wederom hoef jij enkel maar de bestemming uit te kiezen. Tijdens de groepsreizen zul je de gekozen bestemming echt heel goed leren kennen. Je zult alle hoogtepunten en bezienswaardigheden van de gekozen bestemming zien, ervaren en bezoeken.

Wat fijn aan de groepsreizen zijn is dat alles wat je je maar kunt bedenken in de prijssom zit. De reizen zijn inclusief de vluchten, verblijf in mooie drie- en viersterrenhotels en alles wordt begeleid door een Nederlands sprekende reisleider.
Per bestemming worden er ook verschillende excursie programma’s opgesteld zodat jij je volledig kunt onder laten dompelen in de lokale cultuur.

Fox Reizen zorgt er ook voor dat de reizen ingedeeld worden per leeftijds categorie zodat jij mensen zult ontmoeten van ongeveer de zelfde leeftijd. Dit om er voor te zorgen dat je meer met elkaar gemeen hebt, passende vriendschappen waarin je veel raakvlakken hebt kunt sluiten en samen het avontuur van je leven aan kunt gaan.

Familie reizen

Fox Reizen biedt ook familie reizen aan voor jou en je gezin. Denk hierbij niet enkel aan je eigen gezin maar het is een grote groepsreis met meerdere gezinnen bij elkaar. Zo kunnen de kinderen overdag met elkaar spelen en de ouders ‘s avonds lekker met elkaar borrelen. Nieuwe plaatsen ontdekken met andere gezinnen is enorm gezellig en leerzaam omdat je zo niet alleen de omgeving maar ook elkaar beter zult leren kennen en vriendschappen voor het leven zult sluiten. Wil je toch liever enkel met je eigen gezin een privé rondreis maken? Ook dit is mogelijk en vormt geen enkel probleem.
Hou er wel rekening mee dat met de rondreizen veelal ‘jonge gezinnen’ mee gaan. Het zijn gezinnen met voornamelijk kinderen tussen de 8-14 jaar.

Ook hierbij geldt dat de gehele reis door een Nederlandstalige reisleider georganiseerd zal worden en deze zal de gehele reis ook jou en je gezin vergezellen.

Voor wie zijn de Fox Reizen?

Fox Reizen zijn voor iedereen. Nu snappen we dat een georganiseerde reis niet voor iedereen ideaal is. Althans, vaak denken mensen dat het niet persé voor hun is maar geloof ons, je moet het echt zelf een keer proberen. We hebben voor dit artikel met 3 mensen gesproken die alle 3 op hun eigen manier een Fox Reis hebben gemaakt en hier meer over willen vertellen.

Fox reizen

Marie Claire Van Straeten- 29 jaar- single reis
Toen mijn zus begon over een single reis was mijn eerste gedachte direct, nee dat is echt niks voor mij. Een reis met enkel singles voelde voor mij initieel raar en geforceerd. Ik schaamde me ook wel een beetje maar wist tegelijkertijd ook niet precies wat ik moest voorstellen. Ik ben vrij gesloten en maak niet heel makkelijk contact met mensen en vond zo een reis enorm spannend. Na lang aandringen van mijn zus om mij toch maar eens er in te verdiepen ben ik wat gaan googlen en ik kwam toen uit op de single reizen van Fox. Na het lezen van een aantal reviews begon ik het toch wel een heel interessant concept te vinden. De reis is er niet persé op gericht dat je straks met een nieuwe vriend of vriendin thuis komt maar je gaat echt ‘samen’ op vakantie en je ontdekt met heel veel andere singles een nieuw land. Dat zorgt er voor dat je direct al gezamenlijke raakvlakken krijgt en dat idee sprak mij enorm aan. Ik ben wat rond gaan kijken en gemiddeld worden er 35-45 groepsreizen per jaar georganiseerd naar alle uithoeken van de wereld. Ik besloot om de reis naar Bali te doen en het is de beste beslissing van mijn leven geweest. Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de reis, over me zelf, over andere culturen, over een ander land. Ik heb de tijd van mijn leven gehad. Het programma was heel erg gevarieerd en we hebben veel leuke dingen gedaan en gezien. Wat ik tof vond is dat er echt veel afwisseling was in hele actieve activiteiten en ook wat rustigere activiteiten zodat je ook goed tot rust kon komen om zo de volgende dag weer te genieten van al het moois wat op je af kwam. Want dat gebeurd zeker, al die nieuwe indrukken, het is allemaal zo leuk! Wat prettig aan de Bali reis was, maar ik weet niet of dat bij elke reis zo is, is dat je het hier ook met wat rustigere strand en relax dagen afsloot. Je had naast het drukke programma op deze manier ook genoeg tijd voor je zelf om wat heerlijke Balinese massages te nemen en van het strand te genieten. Voor mij was deze Fox Reis een groot succes. Ik heb er leuke contacten en mooie herinneringen aan overgehouden. Ik ga volgend jaar zeker nog een keer mee op reis. Dit keer neig ik naar Afrika!

Marvin Haegendonck- 37 jaar- groepsreis Verenigde Staten
Ik was al vaker in de Verenigde Staten geweest. Vaak als ik naar de Verenigde Staten ging was dit voor werkbezoeken of korte city trips. Ook al was ik al vaak in de Verenigde Staten geweest had ik het gevoel dat er nog zo veel te zien was. Ik werd door een collega op de groepsreizen van Fox Reizen gewezen. Mijn collega was met Fox Reizen naar Canada gegaan en dat was enorm goed bevallen. Ik ben zelf wat gaan lezen op de website en de reis naar Amerika sprak mij aan. Ik ben samen met een maat gegaan en we kwamen ook in een leuke groep terecht. Het is soms moeilijk om groepsreizen te vinden waarbij je bij leeftijdsgenoten zit. Ik ben zelf 37 jaar en kwam in de categorie van 35-50 jaar. Dit was top. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en we hebben samen de Verenigde Staten op een mooie manier beleefd. Ik heb het gevoel dat ik een stukje van mijn ‘American Dream’ heb geleefd en ben daar zeer dankbaar voor.

Sandra Bakker- 32 jaar- familie reis Costa Rica
Ik ben zelf ooit als single mee geweest met Fox reizen. Daar heb ik mijn man leren kennen en nu 12 jaar later hebben we een prachtig gezin met 2 meiden van 7 en 9 jaar. Om ons 12 jarige jubileum te vieren wilden we graag terug naar waar het allemaal ooit begonnen was. De Fox Reis naar Costa Rica. En nu samen met onze dochters. Als single op reis is wel heel anders dan met een gezin, dat hebben we wel gemerkt, maar het maakte het er niet minder leuk op. Het was een hele bijzondere ervaring om Costa Rica opnieuw te ervaren. Wat was er veel veranderd in al die jaren. Maar het is er nog steeds even prachtig. Onze dochters vonden het opgestelde programma ook leuk. Wat fijn is aan Fox Reizen is dat je de volledige reis volledig wordt bijgestaan door een Nederlandse reisleider. Mijn Spaans reikt niet verder dan ‘Que, si en no’ dus Nederlandstalige begeleiding ter plaatse is heel fijn. Op deze manier krijg je ook veel achtergrond informatie over de plaatsen die je bezoekt en is er altijd iemand beschikbaar die je kan helpen met eventuele problemen. De reis is al met al fantastisch geweest en we hopen in de toekomst nog eens mee te kunnen gaan.

Ben jij zelf ook zo benieuwd naar Fox Reizen? Neem dan snel een kijkje op hun website en boek de reis van jouw dromen!

Naar Fox reizen
Vakantie genoegens | De online vakantie vergelijker
Logo
Shopping cart