Last minutes

last-minuteOp vakantie gaan met een last minute is voor vele mensen toch een sport geworden. Dit komt omdat een last minute over het algemeen een goedkope manier is om op vakantie te gaan, maar het brengt ook risico’s met zich mee in de vorm van dat het aanbod met het uur aan het slinken is, aangezien de last minute aanbiedingen over het algemeen gaan over de laatste kamers van een hotel, en op=op. Wij hebben voor u een zo actueel mogelijk overzicht samengesteld van de last minutes van diverse reisaanbieders.

Voordelige last minutes

Hoe later u boekt hoe voordeliger de last minutes aan het worden zijn, sommige prijzen zijn soms wel bijna gehalveerd vergeleken met de normale prijs die je voor een accommodatie betalen. Hierdoor kan je d.m.v. last minutes enorm voordelig uit zijn. Het nadeel van lang wachten voordat u boekt kan wel zijn dat de beschikbaarheid een stuk beperkter is, want dan is de kans groot dat een hotel al volgeboekt is. U moet dus voor uzelf een goede afweging maken of u het risico wil nemen met een last minute dat uw favoriete vakantie bestemming al weg is, maar daarmee natuurlijk wel het voordeel hebt dat als deze nog beschikbaar is dat deze heel voordeliger geprijsd is.

Last minute informatie

Elke reisaanbieder hanteert andere criteria met het aanbieden van een last minute, de ene begint al 6 weken voordat de begindatum van de vakantie begint en de andere pas 2 weken van tevoren. Dus als u op zoek bent naar een goedkope vakantie is het eigenlijk om vlak voor uw vertrekdatum goed de prijzen in de gaten te houden. Tegenwoordig laten de meeste reisaanbieders ook zien hoeveel kamers/appartementen er nog beschikbaar zijn dus dan heeft u in ieder geval een indicatie hoelang u met het daadwerkelijk boeken kunt wachten, ook al is dit natuurlijk geen garantie. Met een last minute op vakantie gaan is dus voordelig en goedkoop! Wanneer u naar Turkije gaat heeft u een visum Turkije Belgie nodig!