Neckermann vroegboekkorting

Neckermann

neckermannEen heerlijke vakantie boeken kan nu eenvoudig online. Online uw vakantie boeken bij Neckermann is daarbij een zeer goede keuze, zeker als u hierbij profiteert van de Neckermann vroegboekkorting. Wij werken al enige tijd samen met Neckermann reizen omdat ze een ruim reisaanbod hebben en staan voor goede kwaliteitsvakanties. U kunt een vakantie boeken binnen Europa, maar ook verre reizen hebben ze in hun assortiment zitten. Als u een vakantie gaat plannen is het dan ook verstandig om een kijkje te nemen op hun website.

 

Naar Neckermann reizen

 

In de wintermaanden is het natuurlijk heerlijk wanneer de zon weer eens schijnt en we kunnen genieten van wat zonnestralen in ons gezicht, maar helaas komt het ook vaak voor dat de zon in de winter maandenlang niet tevoorschijn komt. Tijd voor een lekkere vakantie dus! Mocht je liever in de zomer gaan, omdat het in België net niet warm genoeg is of u er gewoon tussenuit wil, dan is die optie er natuurlijk ook altijd. Bij Neckermann vindt u diverse vakanties, waaronder een lastminute of juist een vakantie waarbij u korting krijgt als u ruim op tijd boekt, oftewel de vroegboekkorting. Bij een vakantie is het belangrijk iets te vinden dat compleet past binnen uw wensen. Dat kan een kampeervakantie zijn, maar mag natuurlijk ook een vakantie zijn die compleet voor u geregeld is, zoals een all inclusive. Hierbij zit alles al in de prijs en hoeft u dus geen hoge kosten te maken aan elke avond uit eten gaan en de drankjes nog te moeten betalen. Het kan per hotel nog verschillen wat exact in de prijs zit, maar dat staat uiteraard duidelijk aangegeven. Op deze manier is het in ieder geval duidelijk aan welke kosten u zult komen, mocht u kiezen voor dat ene hotel of die ene bestemming.Neckermann vroegboekkorting

vakantiegenoegens

De vroegboekkorting van de diverse reisaanbieders is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Zeker aan het begin van een nieuw jaar willen vele reisaanbieders namelijk gaan stunten met hun zomervakantie aanbod, maar ook voor de wintersport vakanties zijn er diverse leuke vroegboekkortingen terug te vinden. Zo ook de Neckermann vroegboekkorting. De vroegboekkorting werkt in het kort als volgt. U boekt online een vakantie bij Neckermann ruim van tevoren (minimaal 3 maanden) en krijgt hierdoor een grote extra korting. Hoe eerder u uw vakantie boekt hoe hoger de korting vaak word. Let op de echte vroegboekkortingen voor de zomervakantie zijn in januari en februari terug te vinden. Afgelopen jaren kreeg u kortingen van wel 100,- p.p. per boeking. Hierdoor bespaart u eenvoudig veel geld op uw vakantiekosten!

Naast het echte vroegboekkorting seizoen kunt u natuurlijk ook nog profiteren van vele andere acties. Door het ruime assortiment aan vakanties, en de diversiteit van de vele bestemmingen vind u met Neckermann reizen een betrouwbare reispartner.

Vakantie in Europa

Neckermann europaNet zoals de meeste reisorganisaties is het aanbod aan reizen binnen Europa het grootst. U kunt namelijk heerlijk genieten van een van de vele zonbestemmingen als de Canarische eilanden, Griekenland, Frankrijk en Italië. Maar u vind ook prachtige rondreizen door Schotland en Ierland terug via Neckermann reizen, en heeft u wel eens overwogen om een Scandinavische tour te maken door Noorwegen, Zweden en/of Finland? U vind hier misschien niet de warme zon van 30+ graden terug, maar wel de meest bijzondere en indrukwekkende omgevingen in het Noorden van Europa.

Dit alles vind u terug tegen zeer nette prijzen en zeker tijdens de Neckermann vroegboekkorting periode kunt u daarbij nog eens extra profiteren van nog lagere prijzen. Het grote voordeel van ruim van tevoren boeken van uw vakantie is dat u verzekerd bent van de vakantie die u wilt. Een last minute is namelijk misschien wel net zo voordelig, maar dan bent u wel afhankelijk van welke vakanties er nog niet volgeboekt zijn.

Verre reizen via Neckermann

neckermann verre reizenTevens kunt u bij Neckermann reizen genieten van een heerlijke verzorgde verre reis door bijv. Amerika, Azië of Afrika. Voor de prijzen hoeft u het niet te laten, en u ziet eens wat anders. Bij Neckermann zijn alle verre reizen al helemaal voor u uitgestippeld. Dit kunt u vooraf al helemaal nalezen, maar ter plekke zijn er vaak nog meer opties voor excursies, uitstapjes en activiteiten. Heerlijk vakantie vieren in een ver land, heerlijk tot rust komen en wat van de wereld zien. Dat is een verre vakantie via Neckermann.

Neckermann lastminute

neckermann last minuteEen lastminute? Heerlijk! U kunt namelijk soms al na een dag vertrekken en wie wil er nou niet onverwachts op vakantie naar een lekker warm land terwijl er hier onze winterjas moeten dragen om het ook maar een beetje warm te houden? Natuurlijk is een last minute niet per definitie ook dat u de volgende dag al vertrekt. Het is ook mogelijk dat dat pas over een aantal weken is, maar u toch kunt genieten van de lastminute korting die Neckermann biedt. Het is in elk geval een fijn vooruitzicht waar u dus niet lang op hoeft te wachten. Daarbij: bij een las tminute betaalt u aanzienlijk minder dan wanneer u twee maand van tevoren boekt bijvoorbeeld. De kosten zijn niet laag omdat er sprake is van afdankertjes, maar het is voor ieder hotel prettig om vol te zitten, ook als dat voor een lagere prijs is. Liever klanten voor een lagere prijs, dan helemaal geen klanten natuurlijk. Nu zijn er bepaalde perioden waarin men over het algemeen niet zo snel op vakantie gaat, omdat deze buiten de vakantieperioden vallen. Dat zijn dan ook de perioden waarin u lekker goedkoop kunt reizen! Het is dus handig nog wat vakantiedagen op te sparen en te gaan op een moment waarop andere mensen niet zo snel reizen. Dat kan flink schelen in de portemonnee. Soms toch wel honderden euro’s op een reis, en dat is toch heerlijk?

De bestemming van de lastminutes zijn overigens ook zeker niet de afdankertjes. Het zijn de bestemmingen die normaal gesproken ook gewoon te kiezen zijn, maar ook hierbij geldt: een leeg vliegtuig is ook niets waard, dus liever klanten die wat minder betalen dan helemaal geen klanten! Kies dus snel uw lastminute via Neckermann.

Bij de ultra lastminutes geldt dat u binnen 14 dagen vertrekt, dus dat kan ook de volgende dag al zijn. Dat is nog eens een verrassing, wanneer u ineens besluit de volgende dag op vakantie te gaan. Ook hierbij is het weer mogelijk om voorkeur aan te geven op het gebied van maximaal budget, hoeveel sterren uw verblijf moet zijn, hoe lang u weg wilt, welke faciliteiten er aanwezig zijn en meer. U kunt dus ook gerust bij een ultra lastminute kritisch zijn op uw vakantie, ondanks dat de kosten lager zijn dan bij een vakantie op een ander moment.Aangeboden reizen

Wilt u liever een citytrip maken, oftewel een trip door een stad en dus geen uitgebreide vakantie? Dan zijn er ook talloze opties voor u. Neckermann biedt tientallen verschillende opties, waaronder Antwerpen, Maastricht, Brussel of Parijs, maar natuurlijk kunt u het ook verder van huis zoeken. U kunt ook gaan voor Dubai, Bali of Singapore. Wilt u het wel wat dichterbij huis zoeken? Kies dan voor bijvoorbeeld Praag, Berlijn of Lissabon. Naast deze opties zijn er dus nog veel meer, maar het is natuurlijk ook maar net wat past binnen uw wensen. Ook kijkt Neckermann naar de niet meteen standaard citytrips, naar bijvoorbeeld Tanger of Colmar, die beiden niet bij elke aanbieder terug te vinden zijn. Ook eens leuk om te proberen dus, wanneer u niet wilt kiezen voor iets dat door veel toeristen al gekozen wordt. De duur van een citytrip is wederom zelf te bepalen. Dit heeft geen vast aantal dagen, dus als u een weekendje wil gaan shoppen in Londen of vijf dagen naar Bali wil, kan dit allemaal. Overigens is langer naar Bali reizen aan te raden, gezien de duur van de reis. Het is nou eenmaal zonde om lang onderweg te zijn, terwijl u een aantal dagen later weer terug moet. Toch is het een optie om te kiezen als citytrip. Ook bij een citytrip ligt een verblijf natuurlijk nog niet vast. Er wordt geadverteerd met vanaf-prijzen, maar het is ook mogelijk een ander hotel of andere accommodatie te kiezen, mocht u bijvoorbeeld liever wat meer luxe hebben. Wederom is er dan weer te kiezen uit het aantal sterren, de wens qua faciliteiten, de prijs en meer. Op die manier heeft u snel een hotel gevonden dat past binnen uw budget en die past binnen de wensen die u heeft. Wist u dat er voor een citytrip in Las Vegas meer dan 200 verschillende hotels te boeken zijn? Gegarandeerd dat er iets tussen zit dat voldoet voor u dus!

Neckermann autovakanties

neckermann autovakantieDaarnaast biedt Neckermann ook autovakanties aan. Qua vakantielanden is het daarom wat meer bij huis, omdat het lastig wordt de oceaan over te gaan met de auto. Vaak kan deze mee op de boot, maar in zo’n geval is het handiger te kiezen voor het vliegtuig. De autovakantie is ideaal wanneer u wat meer vrijheid wenst. Met de auto kunt u stoppen wanneer u wil en heeft u de reis zelf in handen, en dat is wel zo prettig. Wel wordt er vanaf een bepaalde datum een hotel geboekt, maar het is aan u wanneer u wilt vertrekken met de auto. De touwtjes in eigen handen is voor veel mensen prettig, dus dit is een vakantievorm die ook zeker aangeraden wordt. Daarbij is er nog iets wat van belang is: het is gemakkelijk om de omgeving, wanneer u bent aangekomen, te gaan verkennen met de eigen auto. Ook dan heeft u weer alle vrijheid in waar u heengaat en hoelang u daar wilt blijven. Geen gedoe met wachten op de bus of uren op een vliegveld zitten voor u kunt vertrekken: hoe heerlijk is dat? Vanuit Neckermann wordt bij de autovakantie een verblijf voor u geregeld. Het is dus belangrijk nog na te kijken waar u de auto precies kwijt kunt en of dat extra kosten met zich mee zal brengen. Ook hierin bent u weer helemaal vrij te kiezen in welk hotel u wilt verblijven, hoeveel sterren deze moet hebben en meer. Een all inclusive vakantie kan dus ook prima wanneer u met de auto reist!

Neckermann Wintersport

neckermann wintersportWist u dat Neckermann ook wintersportvakanties aanbiedt? Ook daar bent u voor aan het juiste adres dus! Hierbij worden een aantal verschillende bestemmingen aangeboden, waaronder Andorra, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Tsjechië, Zwitserland en tot slot Slowakije. Allen landen die voorzien zijn van bergen en die in de winter prima toegankelijk zijn om een afdaling te maken van de piste. Dat kan op de skies, maar natuurlijk ook met het snowboard. Daarbij is een skivakantie vaak niet alleen maar skieën en daarna lekker warm bij de haard zitten, maar komt er vaak ook wat luxe bij kijken. Het is natuurlijk maar net wat u kiest, maar u kunt ook gaan voor een hotel dat ook een heerlijk binnenbad biedt, een jacuzzi naast uw accommodatie heeft staan of een spa heeft. Heerlijk om nog na het skieën even te gaan ontspannen! Overigens is het ook een optie om te kiezen voor een rustige omgeving, mocht u optimaal tot rust willen komen. U komt dan terecht in een gebied dat wat minder toeristisch is en waar de drukte dus ook minder zal zijn. Wat betreft een skivakantie wordt er vaak vanuitgegaan dat het gaat om een familievakantie. Het is daardoor mogelijk te kiezen voor een familiekamer, maar geen vereiste. U kunt natuurlijk net zo goed als stel of alleen op wintersport gaan! Het is voor kinderen en tieners vaak goedkoper, dus vergeet niet de kinder- of tienerkorting aan te klikken om nog wat extra korting te krijgen op de prijs. Er kan wederom gebruik gemaakt worden van een vroegboek- of een lastminutekorting. Daarbij is er nog keuze uit een appartement, een eigen huisje of een hotel. Wederom: het is maar net wat u prettig vindt en welke vrijheid u graag heeft. Ieder heeft zo zijn voordelen. U kunt er vanuit gaan dat iedere mogelijke bestemming ook de mogelijkheid heeft tot het bieden van skilessen, dus ook wanneer u nog nooit op wintersport bent geweest, is dat geen enkel probleem. Voor ieder immers een eerste keer en leren moeten we allemaal!

Neckermann cruise aanbod

neckermann cruiseWilt u iets doen om nooit te vergeten? Kies dan eens voor een cruise. Een bijzondere ervaring die gekenmerkt wordt tot optimaal genieten, lekkere drankjes en tot rust komen. Natuurlijk hoeft u zich absoluut niet te vervelen op een cruiseschip. Er is van alles en nog wat aanwezig om ervoor te zorgen dat iedereen zich zal vermaken. Denk aan een bezoekje aan het casino, het zwembad of ga lekker naar de sauna. Voor zowel vermaak als tot rust komen zijn er vaak diverse mogelijkheden, afhankelijk van het cruiseschip dat gekozen wordt. Het zal in ieder geval geen saaie trip worden. Het komt helaas niet voor dat u in België kunt opstappen op een cruiseschip, dus het wordt een aardige reis. Zo kunt u bijvoorbeeld in de haven van Barcelona opstappen, maar wordt de reis hiernaartoe natuurlijk al geregeld door Neckermann. Zo heeft u een prijs die all-in is, oftewel geldt voor de vliegreis naar Barcelona en vervolgens geldt voor het cruiseschip. Op het cruiseschip krijgt u een eigen kamer en is het ook vrijwel altijd zo dat zowel eten als drankjes al in de prijs zitten. Tijd om dus nergens anders meer aan te denken, zeker niet aan dingen als geld uitgeven aan eten en drinken. Heerlijk op vakantie, de zee om u heen en relaxen maar! De cruiseschepen worden overigens in de winter niet altijd aangeboden. Dit heeft te maken met de kou, want wie wil er in de kou op zee zitten? In de zomer is het een absolute aanrader om eens een cruise te proberen, wat ook leuk is met het hele gezin! Daarbij kunt u ook hier weer gebruik maken van kortingen als u erg op tijd boekt, of juist op het laatste moment. Houdt u de kortingen dus goed in de gaten op de website van Neckermann. Vooral omdat de vertrekdata meestal in de zomervakantie valt, kunnen de prijzen redelijk hoog oplopen. Zonde als u te lang wacht met boeken en dan de hoofdprijs moet betalen dus.

Redenen om te kiezen voor Neckermann

Neckermann biedt dus een heleboel verschillende vakanties aan. Een gewone vliegvakantie met luxe hotel, een skivakantie, een cruise en meer. Natuurlijk kunt u heerlijk wat geld besparen door flink op tijd te boeken, of dat juist op het laatste moment te doen. Door de ultra last minute kunt u al binnen 14 dagen vertrekken en heeft u dus 2 voordelen: u hoeft zelf niet lang te wachten én u maakt gebruik van een lage prijs, hoe ideaal is dat? Zo hoeft u niet nog maanden uit te kijken naar de zon maar kunt u een aantal dagen wachten voor u kunt vertrekken, heerlijk! Het is dus reden nummer één om te kiezen voor Neckermann omdat zij vele verschillende mogelijkheden bieden omtrent de soorten vakanties.
Nummer twee is dat er veel verschillende bestemmingen worden aangeboden. Denk aan Frankrijk, Spanje, Duitsland, maar ook een stuk verder weg zoals het prachtige Bali of Singapore. Met de auto worden de landen als Spanje en Frankrijk aangeraden, omdat u dan niet zo ver hoeft te rijden, maar mocht u tijd hebben om een lange vakantie te maken, dan is Bali zeker een aanrader. De helderblauwe zee, de warmte en de rust die u hier vindt is iets wat u wellicht nog nooit heeft meegemaakt. Daarnaast is er hier een hele andere cultuur, wat ook geweldig is om eens mee te maken.

Reden nummer drie is dat u tot vier weken voor uw vertrek, nog van alles kunt wijzigen aan uw reis. Op welke datum u precies wil vertrekken, waar u heen gaat en meer. Mocht u dus plotseling niet meer achter uw keuze staan of toch iets anders willen? Dan kunt u, zonder hiervoor meer te betalen, de wijzigingen doorvoeren en zorgt Neckermann dat uw verblijf op de nieuwe locatie alsnog geweldig zal worden. Mocht het nieuwe hotel niet naar wens zijn, dan bent u altijd welkom om contact op te nemen. In dat geval wordt er direct gezocht naar eem hotel dat wel zal voldoen. De reisleiding is hierom ook 24/7 beschikbaar om u verder te helpen, dus geen zorgen dat u ergens terecht komt dat niet naar wens is.
Dan is er nog niet gesproken over de laagsteprijsgarantie! Dit betekent: als u ergens anders een zelfde verblijf ziet, maar dan voor een lagere prijs, passen wij de prijs aan en betalen wij u het verschil terug mocht u al geboekt hebben. Op die manier zorgt Neckermann ervoor dat u niet teveel betaalt voor uw verblijf om het wel lekker goedkoop te houden. Een vakantie hoeft immers niet duur te zijn om toch geweldig te zijn!
Daarbij heeft Neckermann nog een aantal leuke regels. Zo gaat een kleuter van onder de 6 jaar gratis mee op vakantie, dus daar heeft u al geen kosten aan. Dit is overigens alleen geldig buiten de reguliere vakanties. Ook als u als alleenstaande ouder of als single op vakantie gaat, krijgt u korting. Heerlijk, profiteren van 100 euro korting!
Tot slot krijgt u vanaf 55 jaar uw leeftijd in korting, dus ook daarin kunt u weer heel wat besparen in de portemonnee.

Al met al biedt Neckermann u dus een heleboel. Een enorm aanbod aan veel heerlijke locaties, warm of koud. U kiest zelf wat voor vakantie u wenst: een vliegvakantie, een lastminute, een vakantie met de auto, vakantie in de sneeuw en meer. En dit alles natuurlijk wel voor de scherpste prijs, dankzij de laagsteprijsgarantie! Mocht u nog iets willen wijzigen voor uw vertrek, kan dat tot 4 weken van tevoren nog kosteloos worden gedaan. Daarbij staat Neckermann 24 uur per dag voor u klaar om u verder te helpen, mocht er iets niet naar wens zijn. Er kan dus altijd contact opgenomen worden. Neem dus snel een kijkje in het aanbod bestemmingen en kiest voor een lastminute of juist een vroegboekvakantie voor de beste korting!

Naar Neckermann reizen