Vakanties

Best Western Phuket Ocean Resort
Best Western Phuket Ocean Resort
Vanaf €699.00

Best Western Phuket Ocean Resort ligt op een heuvel. Je kan er dan ook genieten van een mooi uitzicht op de omgeving terwijl je languit aan een van de zwembaden ligt te relaxen. Door de centrale ligging van het resort liggen het strand, het dorp en een shoppingcentrum op wandelafstand. Of waarom neem je niet eens de bus naar Phuket Town of Patong? Dit hotel is gebouwd tegen een heuvel en beschikt over veel trappen. Daarom is dit hotel niet geschikt voor wie moeilijk ter been is.

FLOR DE CHINA (CIL209)
FLOR DE CHINA (CIL209)
Vanaf €490.00

Locatie: aan de rand van dorp/ stad. Toegang/parkeren: garage. Grondstuk (privegebruik): ca. 1000 m², afgesloten grondstuk (hek, heg), grasvelden, plavuizen. Buitenplaatsen(privegebruik): terras (overdekt, markies), zitplaats buiten, meubels aanwezig, barbecue uit stenen. Zwembad (privegebruik): 8 x 3,5 m, gehele seizoen geopend. Zwembadbereik: van tegels voorzien, 4 strandstoelen, parasol, buitendouche. ? Afstanden: Centrum Conil de la Frontera ca. 1 km. Dichtstbijzijnde winkelmogelijkheid ca. 1 km. Binnenbad ca. 300 m. Golfbaan ca. 5 km.

Kamala Beach Resort A Sunprime Resort
Kamala Beach Resort A Sunprime Resort
Vanaf €699.00

Een locatie om van te dromen en volop van te genieten: ongerepte stranden, een overvloed aan kokospalmen, bergen die als groene watervallen in elkaar lijken over te vloeien en 's avonds laat de perfecte zonsondergang... Maar daar houdt het niet op. Er zijn ook 4 mooie zwembaden, leuke ontspanningsactiviteiten en een restaurant aan het strand en eentje bij het zwembad.

Little Kagok
Little Kagok
Vanaf €410.00

Romantisch zomerhuis voor 2 personen in het centrum van Bergen direct gelegen aan het Hertenkamp. Binnen 100 meter staat uw in het kunstenaarsdorp vol leuke winkels, gezellige terrassen & diverse musea. In 15 fietsminuten bevindt u zich met uw voeten in het zand op het strand van Bergen aan Zee. Het vakantiehuisje Little Kagok staat op hetzelfde terrein als Villa Kagok, welke ook verhuurd wordt. De naam Kagok verwijst naar een voormalig suiker-proefstation uit Indonesië en is als eerste huis door de plantage eigenaar aan het Van Reenenpark in 1916 gebouwd. De huiselijke sfeer zorgt ervoor dat u zich meteen thuis zult voelen. Uw beschikt over een eigen oprit, parkeerplaats en een zonnig terras. Er zijn talloze, unieke fiets- en wandelroutes door bos, duin en heide welke u naar Bergen, Egmond en Schoorl zullen brengen. Geniet van een vers gezette kop koffie bij één van de strandpaviljoens, een rijkelijke lunch aan de voet van de Klimduin of een diner met uitzicht op de vuurtoren. De Noord-Hollandse Kust heeft u zoveel te bieden! Ontdek de beroemde Kaasstad Alkmaar waar in de zomermaanden op vrijdag de wekelijkse Kaasmarkt wordt gehouden. Slenter door de oude straatjes met haar boetieks, grachtjes en monumenten.

Pagina's: 1
 

Azië