Vakanties

Aakirkeby

Bornholm is één van de prachtigste vakantiebestemmingen in Noord-Europa. Vanwege de bijzondere ligging in de Oostzee schijnt de zon er meer en valt er minder regen dan elders in Denemarken. U vindt altijd wel een plekje uit de wind in de duinpannetjes of achter de rotsen op de vele stranden. Mocht de wind uit de verkeerde richting komen, rijdt u gewoon even naar de andere kant van het eiland. Bezoek gezinspark JOBO-land met tientallen attracties, een zwem- en klimparadijs en grotten met onderaardse wezentjes: Jobo's. In het beleveniscentrum Naturbornholm kunt u terug in de tijd reizen. In vlinder- en tropenpark Bornholms Sommerfuglepark ziet u bijzondere bloemen, planten, vogels en niet in het minst meer dan 1000 kleurrijke vlinders.

€360.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Jezera

Jezera
€170.00

Deze eenvoudig en functioneel ingerichte vakantieappartementen in Jezera bevinden zich in een privégebouw op het eiland Murter. Het eiland is gemakkelijk bereikbaar met de auto vanwege de brug naar het vasteland. HR-31194 en CDJ 498 bevinden zich op de 1e verdieping, HR-31195 op de begane grond. Alle appartementen hebben een eigen terras, gemeenschappelijk is ook een groot terras met buitenkeuken en barbecue. Het eiland is omgeven door de unieke schoonheid van de zee, eilanden en baaien. Twee van de mooiste en grootste nationale parken in Europa, de Kornati-eilanden en de Krka-watervallen zijn vlakbij.

Casa Corbezzolo

Casa Corbezzolo
€239.00

Appartement in de buurt van Arbus, de beroemde plaats van de prachtige groene kust in het westelijke centrum van Sardinië, op 18 km van de stranden. De accommodatie bevindt zich op een landgoed. Uitgerust natuurlijk perceel om buiten te eten, barbecue. Ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige stranden van de omgeving, zoals de Piscinas met de hoogste zandduinen van Europa, UNESCO Werelderfgoed. Het gebied biedt vele plaatsen van historisch belang, zoals het bekende historische en ecologische mijnenpark in Ingortosu en de prachtige tempel van Antas (30 km). 2 km Arbus met winkels van alle soorten en het Sardische Messenmuseum. 60 km Oristano met een levendig centrum met winkels, bars en restaurants met typisch Sardijnse specialiteiten. De eigenaren organiseren op verzoek rondleidingen om de flora en fauna van het gebied te leren kennen. In hetzelfde gebouw IT-32442-IT-32417-IT-32437.

Mac Puerto Marina Benalmadena

Mac Puerto Marina Benalmadena
€659.00

Wist je dat de jachthaven van Benalmadena meermaals verkozen werd tot mooiste haven van Europa? En dat je vlakbij logeert? De Moorse stijl van het hotel past wonderwel in deze witgewassen omgeving. Je kan er de hele dag rondslenteren en eenmaal terug in het hotel zal je je vingers kunnen aflikken bij de lekker ruikende buffetten in het restaurant.