Vakanties

Home >> Europa >> Frankrijk >> *
 

*

Dit moderne, comfortabele vakantiehuis ligt op minder dan 100 meter van een klein zandstrand. Op 6 km afstand kunt u naar de haven van Saint-Vaast la Hougue aan boord gaan van een boot en een tocht langs de oesterbanken maken of oversteken naar het eiland Tatitou. Bezienswaardig in de regio van Val de Saire is ook zeker Barfleur, een van de mooiste dorpen van Frankrijk, of maak een uitstapje naar Gatteville waaru vanuit de vuurtoren met 365 treden een prachtige uitzicht over het schiereiland Cotentin heeft. Cherbourg ligt op 30 km afstand.

€340.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Les Sables d'Argent

Les Sables d'Argent
€282.00

Residentie "Les Sables d'Argent", van 3 verdiepingen. In de plaats, 250 m van het centrum, 20 m van zee, de straat oversteken. In het huis: lift. Betaald kortparkeren zone. Winkel, supermarkt, restaurant 300 m, zandstrand 60 m. Golfterrein 2 km, tennis 2 km, manege 15 km.

Hotel Gray D'albion

Hotel Gray D'albion
€83.00

Le Gray d'Albion is een verfijnd, volledig gerenoveerd Lucien Barrièrehotel onder de zon van de Middellandse Zee. Hier staat geen maat op genieten! Door z'n ietwat verwijderde ligging van het strand (slechts 50 m) geniet je er van scherpere prijzen maar blijf je van de typische luxe-hotelsfeer genieten 'à la française'. Geniet van de subtiele luxe in harmonie met hedendaags comfort.

Anova Hotel & Spa

Anova Hotel & Spa
€0.00

Lounge-hotel met een exclusief, stijlvol cliënteel en een superaangename atmosfeer. Regelmatig zijn er liveoptredens in de cosy bar. De wellness is een prachtige plus en de sympathieke leiding van Stéphane en Benoît geven het hotel nog extra cachet. Er is een skiwinkel in het hotel zelf.