Vakanties

Home >> Europa >> Frankrijk >> ,
 

,

Dit ruime stenen vakantiehuis met een uitnodigend terras op de eerste verdieping en een prachtige, omheinde tuin is ideaal gelegen om te profiteren van de regio. Het appartement is zeer comfortabel en liefdevol ingericht en beschikt over een grote en goed uitgeruste keuken, een aparte eetkamer en een woonkamer met open haard. Van uit het station, kunt u in minder dan een uur met de trein naar Parijs. In de omgeving kunt u terecht in het kasteel Chantilly met zijn prachtige tuinen, een paarden museum en een van de mooiste circuits in Frankrijk.

€490.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Anova Hotel & Spa

Anova Hotel & Spa
€0.00

Lounge-hotel met een exclusief, stijlvol cliënteel en een superaangename atmosfeer. Regelmatig zijn er liveoptredens in de cosy bar. De wellness is een prachtige plus en de sympathieke leiding van Stéphane en Benoît geven het hotel nog extra cachet. Er is een skiwinkel in het hotel zelf.

Grand Hôtel Les Flamants Roses

Grand Hôtel Les Flamants Roses
€141.00

Geniet van een uitzonderlijke vakantie vlak bij de zee en het fijnzandstrand. In de Thalassoruimte van het hotel kan je je volledig ontspannen.

Hotel du Simplon

Hotel du Simplon
€39.00

Begin 2018 onderging dit persoonlijk geleide hotelletje een ware metamorfose. De kamers kregen een nieuwe frisse en eigentijdse look met een knipoog naar Lyon, in de lobby met vintage sfeer is het gezellig bijpraten en het dynamische team van het hotel staat garant voor een uitstekende service. Tip: in het restaurant komen de locals samen en koken ze elke dag unieke creaties, schuif zeker mee aan tafel en maak kennis met het echte Lyon. Onze hartendief!