Vakanties

Home >> Europa >> Frankrijk >> ,
 

,

Dit ruime stenen vakantiehuis met een uitnodigend terras op de eerste verdieping en een prachtige, omheinde tuin is ideaal gelegen om te profiteren van de regio. Het appartement is zeer comfortabel en liefdevol ingericht en beschikt over een grote en goed uitgeruste keuken, een aparte eetkamer en een woonkamer met open haard. Van uit het station, kunt u in minder dan een uur met de trein naar Parijs. In de omgeving kunt u terecht in het kasteel Chantilly met zijn prachtige tuinen, een paarden museum en een van de mooiste circuits in Frankrijk.

€490.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Alba

Alba
€529.00

Hotel Alba is al jaren een vaste waarde in ons aanbod. Het ligt op ongeveer 600 m van de Heiligdommen. Om de 15 min. is er een publieke bus met een halte aan het hotel voor wie liever niet te voet gaat. De directie en het personeel doen al het nodige om je een uiterst aangenaam verblijf aan te bieden. De keuken is uitstekend. Dit hotel beschikt over een terras voor het hotel met mooi zicht op de Gave de Pau. Enkele kamers werden speciaal aangepast voor rolstoelpatiënten en alle ruimtes zijn gemakkelijk toegankelijk. Bovendien werd het hotel bijna volledig gerenoveerd (alle kamers, het restaurant de receptie en de lobbybar). Het hotel beschikt ook over een professioneel fietscentrum, speciaal voor fietsliefhebbers. Een echte aanrader!

Hotel Aston La Scala

Hotel Aston La Scala
€0.00

Dit hotel werd volledig gerenoveerd in 2014 en geniet een uitstekende ligging precies in het midden tussen het prachtige oude stadscentrum en de befaamde Promenade des Anglais. Het hotel kijkt uit op de Promenade du Paillon waar het heerlijk vertoeven is. Ook de shoppers zullen het hier perfect naar hun zin hebben met de Place Massena en bijhorende winkelstraten op nauwelijks 200 m. Lekker eten kan dan weer in het restaurant van het hotel of een van de gezellige plekjes in de buurt.

Grand Hotel Français

Grand Hotel Français
€0.00

Grand Hotel Français is eigenlijk 4 sterren waard. De kamers werden met smaak ingericht en genieten alle comfort. Hier kom je logeren voor de aangename buurt en de warme ontvangst. Het hotel wordt nog op familiale manier geleid. De klant is er werkelijk koning. Elke dag word je om 18u getrakteerd en verwend met een Frans aperitief inclusief kaas en/of charcuterie.