Vakanties

Home >> Europa >> Frankrijk >> *
 

*

Dit moderne, comfortabele vakantiehuis ligt op minder dan 100 meter van een klein zandstrand. Op 6 km afstand kunt u naar de haven van Saint-Vaast la Hougue aan boord gaan van een boot en een tocht langs de oesterbanken maken of oversteken naar het eiland Tatitou. Bezienswaardig in de regio van Val de Saire is ook zeker Barfleur, een van de mooiste dorpen van Frankrijk, of maak een uitstapje naar Gatteville waaru vanuit de vuurtoren met 365 treden een prachtige uitzicht over het schiereiland Cotentin heeft. Cherbourg ligt op 30 km afstand.

€340.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Le Chateau de Jouarres 6

Le Chateau de Jouarres 6
€277.00

Dit is een toeristische residence in de regio Languedoc-Roussillon, die perfect past in de natuurlijke omgeving met wijngaarden, akkers en bossen. Je verblijft op 30 km van de stranden van de Middellandse Zee, nabij het beroemde Canal du Midi, met vermelding op de erfgoedlijst van Unesco, en 20 minuten van Carcassonne.

Lohitzun-Oyhercq

Lohitzun-Oyhercq
€659.00

Uw vakantiehuis ligt aan het einde van een onverharde weg en is erg stil. Het enige geluid dat u hoort komt uit de beek die op het terrein stroomt en de koeien wanneer de boeren hun van de ene weide naar de andere brengen. De zichtbare stenen muren, de machtige balkenplafonds en de indrukwekkende open haard maken het huis zeer comfortabel. Op het grote terrein vindt u voornamelijk grasvelden, het wordt omringd door volwassen bomen en huisvest een overdekt terras en naast een zwembad dat u kunt gebruiken van juni tot september. Een toilet (toilet en wastafel) boven. Alleen toegankelijk via slaapkamers.

Grand Hotel du Havre

Grand Hotel du Havre
€0.00

Na een dagje shoppen en Parijs ontdekken is het heerlijk tot rust komen in de buitengewoon grote en gezellige gemeenschappelijke ruimtes van dit centraal gelegen hotel.