Vakanties

Home >> Europa >> Frankrijk >> ,3
 

,3

Vanaf het schilderachtige stadsmidden van Bourgueil ligt dit huis beeldschoon. In een grote tuin met bos. Het is uit kalksteen gebouwd, dat karakteristiek voor de Loire regio is, dat bekend staat om zijn wijnen. Met modern comfort zijn de originele details bewaard gebleven, zoals de oven en de balken. De leuke stad Bourgueil heeft alle faciliteiten, en in de buurt staan enkele van de mooiste kastelen van Frankrijk. Saumur, Chinon en Azay-le-Rideau zijn binnen een korte autorit te bereiken. Dichtbij is ook de Loire om te fietsen, paardrijden, bootvaren en golfen.

€1,129.00HappyHome
 
Ook populaire bestemmingen

Terrasses de la Baronnie

Terrasses de la Baronnie
€325.00

Residentie "Terrasses de la Baronnie". In de wijk le Palais de la Mer, 500 m van zee. Voor medegebruik: openluchtzwembad (8 x 13 m, 100 - 200 cm diepte, 15.06.-15.09.). In het complex: lift. Winkelcentrum 50 m, zandstrand 500 m.

Residence Le Domaine Du Golf

Residence Le Domaine Du Golf
€0.00

In een groene en landelijke omgeving van ca. 11 ha. Het domein is uitgerust met een openluchtzwembad en een kinderzwembad, een wellnesscenter en een klein golfterrein. De woningen zijn voorzien van alle comfort en laten je genieten van een vakantie in zuiderse sfeer.

Hotel Nice Riviera

Hotel Nice Riviera
€0.00

Een warm welkom, een moderne kamer, een lekker ontbijt en een topligging. Dat is wat hotel Nice Rivièra jou te bieden heeft. Laat je verwennen in deze topper in ons aanbod.