Vakanties

Home >> Europa >> Frankrijk >> ,3
 

,3

Vanaf het schilderachtige stadsmidden van Bourgueil ligt dit huis beeldschoon. In een grote tuin met bos. Het is uit kalksteen gebouwd, dat karakteristiek voor de Loire regio is, dat bekend staat om zijn wijnen. Met modern comfort zijn de originele details bewaard gebleven, zoals de oven en de balken. De leuke stad Bourgueil heeft alle faciliteiten, en in de buurt staan enkele van de mooiste kastelen van Frankrijk. Saumur, Chinon en Azay-le-Rideau zijn binnen een korte autorit te bereiken. Dichtbij is ook de Loire om te fietsen, paardrijden, bootvaren en golfen.

€820.00HappyHome
 
Ook populaire bestemmingen

Nous ensemble Villa 3

Nous ensemble Villa 3
€714.00

De Tarn is 1 van de mooiste departementen van Frankrijk en gekend om zijn afwisselend landschap van bossen, wijngaarden, en diep ingesleten valleien met hoge rotswanden en natuurlijk de rivier de Tarn. Tussen Montauban en Toulouse ligt dit charmante u-vormige gebouw onder de zon, omgeven door de rust en de sereniteit van de streek en voor velen voelt het als thuiskomen. Die insteek is ook precies wat de Nederlandse eigenaars u willen meegeven en zeker voor diegenen die toch graag wat mensen om zich heen hebben, is dit de ideale plek. Er zijn meerdere accommodaties en het geheel is dan ook zeker geschikt voor meerdere families die graag samen op vakantie gaan, maar toch ook hun privacy willen. Er is een groot zwembad en Mart en Marlene organiseren regelmatig pool party's, BBQ evenementen, picknicken etc, en je kunt altijd bij hen terecht met al uw vragen. Het is ontzettend gezellig, maar er zijn geen verplichtingen. Elke villa heeft een eigen terras, een goed geoutilleerde keuken, 3 slaapkamers en een badkamer. In het middengedeelte van het gebouw is een grote gezamenlijke eetkamer en keuken. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, huur een kano op de rivier, enz, maar ga vooral genieten.

Hotel De L'univers

Hotel De L'univers
€0.00

Zeer aangenaam hotel met de mythische 'bar des Légendes', de ontmoetingsplek voor zeilers, maar ook voor heel St-Malo. Van hieruit kan je prachtige uitstappen maken: Dinard, Dinan, Cancale (oesters en Bouchot mosselen), Dol-de-Bretagne, Mont-St-Michel en - waarom niet - de eilanden Jersey of Guernsey.

Hotel Le Catalan

Hotel Le Catalan
€0.00

Het verbluffende uitzicht vanuit alle hoeken van dit hotel doet je weer het magisch vrije vakantiegevoel krijgen. De verse visgerechten zijn een streling voor de tong. Een luie dag aan het zwembad kun je afwisselen met een dagje sightseeing in 'la Réserve Marine de Banyuls' of op een andere plaats in deze boeiende streek op ca. 10 km van de Spaanse grens.