Vakanties

?Sentier d?Emélie?

Op een prachtige plek in Zuid Frankrijk, luierend in de zon op een heuvelflank met uitzicht op een abdij, vindt u 'Sentier d'Emelie'; een fraaie villa omringd door cipressen en olijfbomen. Een wandelroute start vanaf de villa. Gedurende anderhalf uur kunt u zich verbazen en verwonderen in deze unieke omgeving. Bij de villa zijn houten terrassen met onder meer een eetset en een loungeset; het zicht, ook op het dorpje Lagrasse, is schitterend. Iets lager gelegen en via een trap bereikbaar is het zwembad met zonneterras. Hier staan zonnebedden voor u klaar. Het terras bij de villa is niet omheind en de eigenaren achten de villa geschikt voor kinderen van 8 jaar. Binnen is een ruime eetkamer, een sfeervolle salon en een volledig uitgeruste keuken. Samen met de Master Bedroom genieten ze toegang tot het panoramische terras. De overige twee slaapkamers hebben toegang tot een eigen terras. Voorts is er een luxe badkamer met regendouche een 'laundry room'. Mocht u iets willen ondernemen dan is deze villa een perfecte uitvalsbasis. U wandelt zo naar het historische dorpje Lagrasse voor uw verse croissant. Ook vindt u in de omgeving Middeleeuwse vestingsteden en niet te vergeten verrukkelijke wijnhuizen.

€1,128.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Hotel Saint-Pierre

Hotel Saint-Pierre
€0.00

Klein maar comfortabel hotelletje, waar het warme en goedlachse onthaal van de eigenaars een onvergetelijke indruk nalaat. Ideaal voor uitstapjes naar Belle-Ile-en-Mer, de conservenfabriek van La Belle-Iloise in Quiberon, Carnac en de oude Franse duikboot Flore-S645.

Résidence Village Montana 5

Résidence Village Montana 5
€788.00

De appartementen zijn met veel zorg en aandacht ingericht en hebben een warme en sfeervolle uitstraling. Huurders van de appartementen kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de diverse hotelfaciliteiten. Er is te kiezen uit diverse types appartementen: Een tweekamerappartement voor vier personen (FR-2670) Een tweekamerappartement met slaapbank voor vier/zes personen (FR-19646) Een driekamerappartement voor zes personen (FR-73220-46) Een driekamerappartement met open haard voor zes personen (FR-73220-47) Een vijfkamerappartement met open haard voor tien personen (FR-73220-48)

Hotel Les Bories & Spa

Hotel Les Bories & Spa
€156.00

Dit fantastische nieuwe hotel in ons aanbod biedt je een excellente en persoonlijke service. De keuken behoort tot de top van de Lubéron. Kortom een mondaine trekpleister die deel uitmaakt van de 'Small Luxury Hotels of the World'.