Vakanties

2p5/6 standard Type E

Dit appartement heeft veel karakter. Een geweldige basis van vanuit daar het Alpengebied te verkennen. De accommodatie is van veel gemakken voorzien en ook de keuken is volledig uitgerust. In het voetgangersgebied, ofwel het centrum van La Norma, vindt u diverse cafés, bars, restaurants, bakker, winkels en een kleine supermarkt. Tevens worden er talloze activiteiten georganiseerd om zo het meest uit uw verblijf te halen en optimaal te kunnen genieten van het winterseizoen in La Norma. Voor kinderen is er een speeltuin en worden er interessante excursies aangeboden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de watervallen van Saint-Benoit of de barrière van" Esseillon, een 18e-eeuws fort in de buurt van Modane (5 km). Alle woningen zijn dichtbij de piste, dus het is niet nodig om in het bezit te zijn van een auto. U kunt de auto overigens gratis in de parkeergarage van de residentie parkeren.

€381.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Jaujac

Jaujac
€210.00

Deel van een mooi huis met een schaduwrijk terras in het zuiden van de Ardèche. Een weg met weinig verkeer is naast het huis gelegen.

St Saturnin L. Avignon

St Saturnin L. Avignon
€2,619.00

Betoverend huis met veel charme op een afgesloten terrein van 1.500 vierkante meter in het hart van de Vaucluse. Het verfrissende buitenzwembad, welke is voorzien van ladder en rolbedekking voor uw veiligheid, grenst aan een grasveld met banken waar u lekker in de zon kunt zitten. Ervaar de vele attracties van de Provence: de Pont du Gard, het rotsachtige landschap van Montmirail, de wijnroute van de Côtes du Rhône of het dorp van Saint-Remy-de-Provence, beroemd om zijn handwerk en de pittoreske markten.

Hotel Des Bains

Hotel Des Bains
€0.00

Of je nu kiest voor halfpension of all-in, voor het binnen- of het buitenzwembad, voor een dagje wandelen of rusten? Hier bepaal je zelf het ritme en kan je je vakantie volledig zelf invullen!