Vakanties

2p5/6 standard Type E

Dit appartement heeft veel karakter. Een geweldige basis van vanuit daar het Alpengebied te verkennen. De accommodatie is van veel gemakken voorzien en ook de keuken is volledig uitgerust. In het voetgangersgebied, ofwel het centrum van La Norma, vindt u diverse cafés, bars, restaurants, bakker, winkels en een kleine supermarkt. Tevens worden er talloze activiteiten georganiseerd om zo het meest uit uw verblijf te halen en optimaal te kunnen genieten van het winterseizoen in La Norma. Voor kinderen is er een speeltuin en worden er interessante excursies aangeboden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de watervallen van Saint-Benoit of de barrière van" Esseillon, een 18e-eeuws fort in de buurt van Modane (5 km). Alle woningen zijn dichtbij de piste, dus het is niet nodig om in het bezit te zijn van een auto. U kunt de auto overigens gratis in de parkeergarage van de residentie parkeren.

€381.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Domaine des Ormes - STACARAVANS

Domaine des Ormes - STACARAVANS
€0.00

Dit fantastisch domein met zijn vele uitstekende ontspanningsfaciliteiten is een MUST! Een 16de-eeuws kasteel, bijgebouwen, een reusachtig ingericht park, een golfterrein, restaurants, bar du Moulin, pizzeria, takeaway maaltijden, supermarkt, hotel (3*), camping (5*), appartementen (3*), gîtes (3*), zwembaden (verwarmd), deathride voor de durvers, waterski (wakeboard), grote manege enz. Of je kiest voor sportieve, culturele of vrijetijdsactiviteiten, elke familie vindt iets naar haar zin. Domaine des Ormes wordt erg gewaardeerd en ligt dicht bij tal van toeristische sites. Kers op de taart voor 2019: een UITZONDERLIJK overkoepeld waterpark (opening begin zomer 2019).

Domaine Eden Parc Golf

Domaine Eden Parc Golf
€0.00

In deze comfortabele villa's is alles voor handen om er onvergetelijk verblijf van te maken. Hier ben je thuis, maar dan nog beter! Je geniet aan je eigen privé-zwembad van jouw welverdiende vakantie met familie, kinderen en vrienden.

Cannes

Cannes
€760.00

In dit appartement op de 2e verdieping, op een geweldige locatie aan de beroemde Boulevard de la Croisette, kunt u een hoge mate van comfort verwachten. Op het prachtige terras kunt u genieten van prachtige zonsondergangen met een glas wijn. Om op de mooie zandstranden recht voor de deur te komen, hoeft u alleen maar de straat over te steken. Verken de beroemde boetieken en geniet van een avond in het spannende nachtleven. Tot grote vreugde van uw kinderen is dichtbij een speeltuin met een trampoline en andere leuke speeltoestellen.