Vakanties

6Juin1944

Vanuit dit apartement loopt u zo naar het centrum van Bayeux! Deze goed verzorgde accommodatie bevindt zich op de tweede verdieping van een authentieke woning in het centrum van Bayeux. De woning is voplledig gemoderniseerd met een mooie keuken en twee moderne badkamers. Bayeux heeft behalve haar mooie straatbeeld, leuke boetiekjes en restaurantjes ook een rijk verleden. In de Tweede Wereldoorlog is Bayeux de eerste grotere plaats die op D-Day bevrijd werd. De regering van het bevrijde Frankrijk zetelde er enkele dagen en Bayeux werd vervolgens tot hoofdstad van de bevrijding benoemd. Breng een bezoek aan het memorisch museum, de beroemde Tapisserie en de prachtige kathedraal en vergeet ook zeker niet de invasiestranden.

€456.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Hotel Gray D'albion

Hotel Gray D'albion
€83.00

Le Gray d'Albion is een verfijnd, volledig gerenoveerd Lucien Barrièrehotel onder de zon van de Middellandse Zee. Hier staat geen maat op genieten! Door z'n ietwat verwijderde ligging van het strand (slechts 50 m) geniet je er van scherpere prijzen maar blijf je van de typische luxe-hotelsfeer genieten 'à la française'. Geniet van de subtiele luxe in harmonie met hedendaags comfort.

Grand Hôtel & Spa de Courtoisville

Grand Hôtel & Spa de Courtoisville
€0.00

Charmant familiaal geleid (3de generatie) met een groene en bloemrijke tuin en een mooi terras. Het overdekte zwembad, de wellness en de keuken op basis van regionale producten en vis zullen aan al je wensen voldoen. Een geliefd adres bij de Belgen. Excursietips: badstad Dinard (12 km), Cancale dat bekend staat om zijn oesters (17 km), Dinan, een heel mooie middeleeuwse stad (32 km) en de 'must see' Mont-St-Michel (ca. 50 km).

Les Sables d'Argent

Les Sables d'Argent
€282.00

Residentie "Les Sables d'Argent", van 3 verdiepingen. In de plaats, 250 m van het centrum, 20 m van zee, de straat oversteken. In het huis: lift. Betaald kortparkeren zone. Winkel, supermarkt, restaurant 300 m, zandstrand 60 m. Golfterrein 2 km, tennis 2 km, manege 15 km.