Vakanties

0asa Easy

Elegant appartement in het historische centrum van Triëst, een stad met uitzicht op de prachtige Golf. Op een ideale positie om de belangrijkste monumenten te bereiken: het kasteel van San Giusto en Piazza dell'Unità d'Italia, Het grootste kustplein van Italië en symbool van Triëst, ook het operagebouw "Giuseppe Verdi" met een breed scala aan demonstraties is een aanrader. In de buurt (10 km) kunt u een bezoek brengen aan de prachtige kastelen van Miramare en Duino, welke op een klif aan zee liggen. Voetgangers toegang voor 150 m. Gelegen op de 2e etage met lift.

€840.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Electra Palace Resort

Electra Palace Resort
€789.00

Wanneer je aan het prachtige zwembad geniet van de zon, of langs de frisgroene tuin het mooie kiezelstrand opwandelt, dan is de kans reëel dat je wel eens Belgen tegen het lijf loopt. Want het is een van de favoriete hotels. En terecht! De service is er hartelijk. Je wordt er ontvangen in een klassevol interieur met art-deco-elementen, hier en daar overgoten met een vleugje Italië. Charmant én verfijnd. 's Avonds is het genieten van de prachtige zonsondergang of van een drankje in de leuke Adults Only-bar. Electra Palace Resort stelt je bovendien de 'vijf elementen van welzijn' voor: relax op je kamer, proef de gastronomie in de restaurants, herbron met tai chi of pilates, scherp je cultuurkennis bij en laat je meeslepen door de tonen van de livemuziek.

Excelsior Palace

Excelsior Palace
€1,389.00

Dit stijlvolle hotel, gebouwd in 1904, beschikt over alle comfort en een prachtige panoramische ligging. Het heeft al jaren een uitstekende reputatie. Excelsior Palace ligt op de zuidpunt van Taormina en aan het begin van de gezellige Corso Umberto, de autovrije winkelstraat van Taormina. In het mediterrane park en aan het panoramische zwembad is het aangenaam vertoeven tijdens warme zomerdagen. Je geniet er van een prachtig panoramisch zicht op de Middellandse Zee en de Etna.

Casale Del Murgese

Casale Del Murgese
€1,019.00

Even weg van alles? Casale del Murgese, gelegen op het Apulische platteland, is zo'n verborgen plekje waar niemand je komt storen. In de groene tuin tussen de olijfbomen kan je, naast relaxen natuurlijk, wijnen en oliën van de streek proeven. Wil je die streek verder verkennen, dan kan je dat vanuit het hotel per fiets of per paard doen. Zo bereik je snel de mooie Adriatische kustlijn of het historische centrum van Fasano. Een groot zwembad zorgt voor de verfrissing achteraf. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf.