Vakanties

0asa Easy

Elegant appartement in het historische centrum van Triëst, een stad met uitzicht op de prachtige Golf. Op een ideale positie om de belangrijkste monumenten te bereiken: het kasteel van San Giusto en Piazza dell'Unità d'Italia, Het grootste kustplein van Italië en symbool van Triëst, ook het operagebouw "Giuseppe Verdi" met een breed scala aan demonstraties is een aanrader. In de buurt (10 km) kunt u een bezoek brengen aan de prachtige kastelen van Miramare en Duino, welke op een klif aan zee liggen. Voetgangers toegang voor 150 m. Gelegen op de 2e etage met lift.

€840.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Costa Verde

Costa Verde
€399.00

Costa Verde is een gezellig clubhotel met een aangename vakantiesfeer en een enthousiast animatieteam. Vlak naast het hotel ligt een spetterend aquapark: ideaal voor waterratten dus! De prachtige wellness zorgt dan weer voor complete ontspanning en wil je naar het strand, dan stap je gewoon op het busje dat je er gratis naartoe brengt.

Unahotels Naxos Beach Sicilia

Unahotels Naxos Beach Sicilia
€1,169.00

Het vroegere Naxos Beach Hotel en Naxos Beach Villas werden samengevoegd tot één groot resort, dat Unahotels Naxos Beach Sicilia werd gedoopt. Het is rustig gelegen, aan een van de mooiste zand- en kiezelstranden van Sicilië en in een grote tuin met citrus- en olijfbomen. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw, het dichtst bij alle faciliteiten, de villa's liggen verspreid over het grote domein. Dankzij de gevarieerde keuken, de goede service en de ruime kamers is dit aangename resort ideaal voor families.

Electra Palace Resort

Electra Palace Resort
€699.00

Wanneer je aan het prachtige zwembad geniet van de zon, of langs de frisgroene tuin het mooie kiezelstrand opwandelt, dan is de kans reëel dat je wel eens Belgen tegen het lijf loopt. Want het is een van de favoriete hotels. En terecht! De service is er hartelijk. Je wordt er ontvangen in een klassevol interieur met art-deco-elementen, hier en daar overgoten met een vleugje Italië. Charmant én verfijnd. 's Avonds is het genieten van de prachtige zonsondergang of van een drankje in de leuke Adults Only-bar. Electra Palace Resort stelt je bovendien de 'vijf elementen van welzijn' voor: relax op je kamer, proef de gastronomie in de restaurants, herbron met tai chi of pilates, scherp je cultuurkennis bij en laat je meeslepen door de tonen van de livemuziek.