Vakanties

0asa Easy

Elegant appartement in het historische centrum van Triëst, een stad met uitzicht op de prachtige Golf. Op een ideale positie om de belangrijkste monumenten te bereiken: het kasteel van San Giusto en Piazza dell'Unità d'Italia, Het grootste kustplein van Italië en symbool van Triëst, ook het operagebouw "Giuseppe Verdi" met een breed scala aan demonstraties is een aanrader. In de buurt (10 km) kunt u een bezoek brengen aan de prachtige kastelen van Miramare en Duino, welke op een klif aan zee liggen. Voetgangers toegang voor 150 m. Gelegen op de 2e etage met lift.

€840.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Villa Deborah

Villa Deborah
€510.00

Gezellig en vrijstaand vakantiehuis in het achterland van de Marche, op 1,5 km van Barchi. Paviljoen en barbecue om buiten te eten staan tot uw beschikking. Speeltuin voor uw kinderen. Natuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de Furlo-kloof (23 km), de Riviera del Conero (80 km) en de buitengewone Frasassi-grotten (49 km). We raden u aan een bezoek te brengen aan Urbino (34 km), een van de oudste universiteiten in Italië en Fano (26 km) met zijn oude Romeinse monumenten. Als u ontspannende dagen op het strand wilt doorbrengen, kunt u een bezoek brengen aan de stranden van Fano (26 km), Pesaro (37 km) en Senigallia (31 km). Toegangsweg van grind ca. 700 m.

Robinson Club Apulia

Robinson Club Apulia
€889.00

Vous recherchez d'agréables vacances all inclusive en famille dans le talon de la botte italienne? Le ROBINSON Club Apulia vous comblera. Ses différents miniclubs organisés par tranche d'âge accueillent à merveille les enfants. Quant aux adultes, ils peuvent frapper la balle sur neuf terrains de tennis ou participer aux cours de fitness en groupe. L'hôtel borde une plage qui invite à pratiquer la voile et la planche à voile. Des activités pour tous à foison! Des chambres aux restaurants, en passant par le service, tout est pensé dans les moindres détails. Découvrez ROBINSON.

Electra Palace Resort

Electra Palace Resort
€669.00

Wanneer je aan het prachtige zwembad geniet van de zon, of langs de frisgroene tuin het mooie kiezelstrand opwandelt, dan is de kans reëel dat je wel eens Belgen tegen het lijf loopt. Want het is een van de favoriete hotels. En terecht! De service is er hartelijk. Je wordt er ontvangen in een klassevol interieur met art-deco-elementen, hier en daar overgoten met een vleugje Italië. Charmant én verfijnd. 's Avonds is het genieten van de prachtige zonsondergang of van een drankje in de leuke Adults Only-bar. Electra Palace Resort stelt je bovendien de 'vijf elementen van welzijn' voor: relax op je kamer, proef de gastronomie in de restaurants, herbron met tai chi of pilates, scherp je cultuurkennis bij en laat je meeslepen door de tonen van de livemuziek.