Vakanties

Home >> Europa >> Italië >> 1B LV4
 

1B LV4

Appartement in een landhuis in een oase van natuur en welzijn, in een historisch gebied, op slechts 60 km ten noordoosten van Bologna en op 30 km van de brede zandstranden van de Adriatische kust. De accommodatie ligt tussen twee meren en bestaat uit een complex van vijf gerestaureerde boerderijgebouwen met in totaal 7 slaapkamers en 9 appartementen, allemaal met een aparte ingang. Gasten beschikken over een privé, ingerichte buitenruimte om hun maaltijden te gebruiken. In het wellnesscentrum kunt u ontspannen in de twee Finse sauna's, het Turkse bad en de Kneipp-baan (tegen betaling). Op het landgoed kunt u vissen, zwemmen en duiken. In de omgeving een groot netwerk van goed gemarkeerde fietspaden. Een restaurant en een pub bieden typische gerechten met veel ingrediënten van eigen bodem. Anton, de eigenaar en zijn personeel verwelkomen u in een warme en comfortabele sfeer. Af en toe vindt op het landgoed een muziekfestival plaats. Zij zullen u graag helpen bij het regelen van uw dagtochten, zoals de natuurlijke oase van Anse Vallive in Porto, Ferrara, Comacchio en zijn zeven stranden - het zogenaamde "Kleine Venetië", Regionaal Park van de Po-delta. In hetzelfde gebouw ook IT-26838 en IT-28658.

€320.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Casa di Greta

Casa di Greta
€240.00

Op slechts 13 km van de zee, in Santo Stefano di Magra, is dit appartement gelegen in gezinswoning uit de eind 19e eeuw. Het huis is gelegen op de grens van de beroemde Cinque Terre en mondaine Versilia. Het appartement bevindt zich op de begane grond van een boerderij, omgeven door olijfbomen (de eigenaar produceert wijn en olie, aan de andere kant van het huis zijn er velden en een magazijn gelegen). Exclusieve buitenruimte om buiten te eten. De laatste 200 meter van de toegangsweg zijn onverhard. Let op: Vanuit het huis kunt u het geluid horen van een snelweg op 150 meter afstand, met tussen het huis en de weg bossen.

Villa di Collina

Villa di Collina
€2,169.00

Oude 18e-eeuwse villa in de heuvels van Mugello, op slechts 3 km van Vicchio. Ideaal gelegen om de meest interessante Toscaanse steden te bezoeken, zoals Florence (42 km), Siena (115 km), Lucca en Pisa. Treinverbindingen vanaf station Vicchio. De villa is omgeven door een groot park van 10.000 m2 en heeft een groot uitgerust terras met pergola en privézwembad (1.20 tot 2.20 m diepte). Het huis is verdeeld over twee verdiepingen. Houd er rekening mee dat aankomsten tussen 15:00 en 17:00 uur moeten plaatsvinden (tenzij anders overeengekomen). De villa geniet van privacy, hoewel het grenst aan de achterkant van de tuin waar de conciërge woont.

Hotel Gallia

Hotel Gallia
€43.00

Hotel Gallia is een charmant hotel dat ondergebracht werd in een gebouw uit de 19de eeuw. Een van de voornaamste troeven van dit hotel is het panoramisch terras, van waarop je een mooi zicht hebt over Rome. Daarnaast beschikt het hotel over een uitstekende ligging: pal in het historische centrum, tegenover de basiliek van Santa Maria Maggiore.