Vakanties

24 Colle

Prachtige panoramische villa op het platteland, dicht bij het centrum van Gaeta en op 6 km van Formia, de haven van inscheping voor de eilanden Ponza en Ventotene. Het vakantiehuis is ideaal gelegen voor zowel de belangrijkste attracties van de noordelijke kust, zoals Sperlonga (15 km) en Terracina (37 km), evenals de bezienswaardigheden van het zuidelijk deel, zoals Caserta met zijn paleis en Napels (85 km) met de haven van inscheping naar Capri en Ischia. Uitzicht op het platteland en de eilanden Ponza, Palmarola en Ventotene. De villa is omgeven door een tuin, wijngaarden, olijfboomgaarden en verse groenten geteeld terrasvormige moestuin, waarvan de producten direct worden gekocht op het terrein van de tuinman (de tuinman heeft altijd direct toegang tot de tuin). De villa bestaat uit een hoofdgebouw en 2 bijgebouwen. Toegang tot het huis via een smalle weg.

€1,730.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Hotel Gallia

Hotel Gallia
€43.00

Hotel Gallia is een charmant hotel dat ondergebracht werd in een gebouw uit de 19de eeuw. Een van de voornaamste troeven van dit hotel is het panoramisch terras, van waarop je een mooi zicht hebt over Rome. Daarnaast beschikt het hotel over een uitstekende ligging: pal in het historische centrum, tegenover de basiliek van Santa Maria Maggiore.

Casa di Greta

Casa di Greta
€240.00

Op slechts 13 km van de zee, in Santo Stefano di Magra, is dit appartement gelegen in gezinswoning uit de eind 19e eeuw. Het huis is gelegen op de grens van de beroemde Cinque Terre en mondaine Versilia. Het appartement bevindt zich op de begane grond van een boerderij, omgeven door olijfbomen (de eigenaar produceert wijn en olie, aan de andere kant van het huis zijn er velden en een magazijn gelegen). Exclusieve buitenruimte om buiten te eten. De laatste 200 meter van de toegangsweg zijn onverhard. Let op: Vanuit het huis kunt u het geluid horen van een snelweg op 150 meter afstand, met tussen het huis en de weg bossen.

Villa di Collina

Villa di Collina
€2,169.00

Oude 18e-eeuwse villa in de heuvels van Mugello, op slechts 3 km van Vicchio. Ideaal gelegen om de meest interessante Toscaanse steden te bezoeken, zoals Florence (42 km), Siena (115 km), Lucca en Pisa. Treinverbindingen vanaf station Vicchio. De villa is omgeven door een groot park van 10.000 m2 en heeft een groot uitgerust terras met pergola en privézwembad (1.20 tot 2.20 m diepte). Het huis is verdeeld over twee verdiepingen. Houd er rekening mee dat aankomsten tussen 15:00 en 17:00 uur moeten plaatsvinden (tenzij anders overeengekomen). De villa geniet van privacy, hoewel het grenst aan de achterkant van de tuin waar de conciërge woont.