Vakanties

Home >> Europa >> Kroatië >> ?terna
 

?terna

Frankovi?i 10 km van Motovun: Eengezinswoning "?terna", van 2 verdiepingen. In het gehucht Frankovi?i, 8 km van het centrum van Pazin, 30 km van zee, te midden van groen. Voor alleengebruik: terrein 300 m2 (omheind), openluchtzwembad hoekig (7 x 3 m, 24 m2, 140 cm diepte, 27.04.-27.09.) met trap. Douche/WC bij het zwembad, terras, barbecue. In het huis: internetaansluiting, wasmachine. Parkeerplaats bij het huis op het terrein. Winkel 3 km, restaurant 3 km, kiezelstrand 30 km. Let op: dieren in de buurt. In de nabije omgeving van de woning zijn boerderijen met dieren.

€613.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Matanovi dvori

Matanovi dvori
€423.00

Appartementencomplex "Matanovi dvori". 2 km van het centrum van Makarska, rustige, zonnige ligging, 1.3 km van zee, 1.3 km van het strand. Voor medegebruik: terrein 250 m2. Barbecue. In het huis: internetaansluiting, wasmachine (voor medegebruik). Parkeerplaats bij het huis op het terrein. Supermarkt 700 m, restaurant 1 km, kiezelstrand 1.3 km.

Seline

Seline
€259.00

In Seline bevinden zich deze eenvoudige en functioneel ingerichte appartementen. Vanaf de terrassen heeft u een prachtig uitzicht op de bergen en het Nationaal Park Paklenica, dat uitnodigt om te gaan wandelen. De appartementen liggen op slechts honderd meter van het kiezelstrand. In de tuin is de barbecue klaar voor gemeenschappelijk gebruik. Bezoek de historische stad Zadar, de bekende attracties "de zeeorgels" evenals de "groeten aan de zon" mogen niet worden gemist. Zie ook appartementen HR-20357-569.

Kastel Luksic

Kastel Luksic
€299.00

Dit charmante appartement met twee verdiepingen in het centrum van Kastel Luksic ligt op slechts 20 meter van het goed bewaard gebleven Renaissance-kasteel van Vitturi. Op de eerste verdieping van dit echt Dalmatische huis bevinden zich de woonkamer en de badkamer. Een interne trap leidt naar de tweede verdieping met twee slaapkamers, badkamer en terras. De minimale plafondhoogte is 170 cm. Het appartement profiteert van de directe omgeving van het kasteel, waar in de zomer veel culturele evenementen plaatsvinden. U kunt ook een bezoek brengen aan de nabijgelegen stad Split of de historische stad Trogir, die u beiden zullen plezieren.