Vakanties

A4 (Villa Ori)

Nieuw, comfortabel appartement "A4 (Villa Ori)", bouwjaar 2002. Parkeergelegenheid: openbare parkeerplaatsen. Gelegen: zonnig gelegen aan de rand van een bos. In de omgeving van het huis: terrein (voor medegebruik, 290 m2, omheind). Infrastructuur en afstanden: winkel 200 m, levensmiddelenwinkel 200 m, restaurant 200 m, zandstrand 10 km, rotsstrand 350 m, sportcentrum 2 km, tennis 2 km, bushalte 500 m.

€496.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Pucisca

Pucisca
€510.00

Niet ver van het mooie resort Pucisce, op het eiland Brac, ligt dit leuke vakantiehuis. Op de begane grond van dit traditionele Dalmatische huis bevinden zich de keuken met de woonkamer, een prachtige open haard en een toilet. Trappen zonder reling leiden naar de eerste verdieping. Op de bovenste verdieping zijn twee slaapkamers met een plafondhoogte van 1,20 m tot 2,44 m. Breng tijd door aan de buitengrill en de prachtige stenen tafel met banken. De woning is gedeeltelijk omheind en omgeven door oude olijfbomen. Geniet ongestoord van het natuurlijke paradijs. Maak een dagtocht naar het bekende strand Zlatni Rat, in de buurt van Bol, en geniet van zonnebaden en zwemmen in helder zeewater.

Poljica

Poljica
€220.00

Dit ruime en eenvoudig ingerichte appartement is gelegen in het dorp Poljice, acht kilometer van het historische stadje Nin. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Nin is erg populair vanwege zijn helende modder. Nin is een heel oud stadje en ligt ten noorden van Zadar, waar verschillende kindvriendelijke zandstranden te vinden zijn. De stad herbergt ook de oudste Byzantijnse kerk in Kroatië, ook bekend als de kleinste kathedraal ter wereld.

Rogac

Rogac
€339.00

Breng een aangename gezinsvakantie door in dit praktisch ingerichte appartement in het kleine dorpje Rogac op het prachtige eiland Solta. Op het grote omheinde perceel is ook de grill beschikbaar, waar u verschillende gerechten kunt bereiden. Verken het eiland en geniet van de lokale delicatessen en de goede wijn. Ontspan van de stress van het dagelijks leven op de vele prachtige stranden. Profiteer van de goede veerverbinding van het eiland Solta met de stad Split en ontdek de vele bezienswaardigheden van deze historische stad.