Vakanties

A5(Villa Ori)

Nieuw, comfortabel appartement "A5(Villa Ori)", bouwjaar 2002. Huisraad: air-conditioning. Parkeergelegenheid: openbare parkeerplaatsen. Gelegen: zonnig gelegen aan de rand van een bos. In de omgeving van het huis: terrein (voor medegebruik, 290 m2, omheind). Infrastructuur en afstanden: winkel 200 m, levensmiddelenwinkel 200 m, restaurant 200 m, zandstrand 10 km, rotsstrand 350 m, sportcentrum 2 km, tennis 2 km, bushalte 500 m.

€496.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Tui Blue Jadran

Tui Blue Jadran
€1,349.00

Le TUI Blue Jadran est un hôtel quatre étoiles situé en bordure de plage. Il offre d'exclusives suites junior swim-up qui méritent absolument qu'on s'y attarde. L'hôtel est vivement recommandé aux amateurs d'architecture moderne, de cuisine locale, de sport, de détente et de nourriture saine. Découvrez TUI BLUE.

Hotel Materada Plava Laguna

Hotel Materada Plava Laguna
€38.00

Laguna Materada is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een familievriendelijk hotel aan de Adriatische Kust van Kroatië. Het hotel wordt omringd door een groen park en garandeert plezier en ontspanning voor het hele gezin.

Lapad

Lapad
€1,029.00

Hotel Lapad ligt op slechts enkele kilometers van het historische centrum van Dubrovnik en aan de rand van de mooie haven op het schiereiland Lapad. Het publieke strand in de baai van Lapad bevindt zich op wandelafstand. De kamers zien er prachtig uit. Warme kleuren, een gezellige inrichting en alle comfort die je nodig hebt. Het interieur, gecombineerd met de authentieke elementen van de oude Venetiaanse patriciërswoning die hotel Lapad ooit was, maakt van dit hotel een unieke verblijfplaats.