Vakanties

Casa Vacanza Sabbia d´Oro

Dit mooie vakantiehuis is gelegen in Marina di Modica, in de provincie Ragusa en heeft een ingerichte buitenruimte. Als u een aangename vakantie op het strand wilt doorbrengen, langs de prachtige kust van Sicilië, is dit de plek. In Modica (3 km), beroemd om zijn chocolade, kunt u een bezoek brengen aan de kathedraal van San Pietro en de geboorteplaats van de Italiaanse dichter Quasimodo. Vanaf hier kunt u gemakkelijk andere toeristische bestemmingen bezoeken, zoals Ragusa (23 km) en Noto (39 km) Parel van de barok en UNESCO erfgoed. Vanuit de haven in Pozzallo (3 km) bereikt u het eiland Malta. Natuurliefhebbers mogen een uitstap naar de Etna (ongeveer 1 uur rijden) niet missen, hier kunt u oude lavastromen bewonderen. Zie ook IT-32567.

€199.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Villa Amos

Villa Amos
€639.00

Mooi vakantiehuis met bijgebouw in het natuurreservaat Vendicari, ongeveer 6 km van Pachino (gemeente Noto). Deze villa is ideaal voor groepen vrienden of families die samen hun vakantie doorbrengen zonder afstand te doen van hun eigen privacy. Het strand, op slechts 150 meter afstand, kan ook te voet worden bereikt door het natuurreservaat Vendicari. In een buitenrumte in de tuin, waar een andere keuken en een barbecue is, is er ook een typische stenen oven waar u uw heerlijke gerechten kunt bereiden. Hier kunt u de hele dag doorbrengen aan zee en zelfs uitstapjes plannen naar de vele stranden die aan de Ionische Zee of de Middellandse Zee liggen. U bent ook dicht bij de wereldberoemde barokke steden Noto, Modica, Ragusa en Scicli, en niet ver van Siracusa en Catania, met de vulkaan de Etna. Vanuit Pozzallo, op 20 km afstand, zijn er dagelijkse veerverbindingen met Malta.

Marina Corinthia Beach Resort

Marina Corinthia Beach Resort
€869.00

Dit hotel is prachtig gelegen aan de baai! En ook in je kamer geniet je van dat heerlijke zicht op het water. Culinair heb je ontelbaar veel keuze. Aziatisch of Italiaans? Of allebei? De persoonlijke service maakt het allemaal nog wat extra gezellig. Dit hotel vormt één geheel met het naastgelegen hotel Corinthia St. George's Bay, dus ook van die faciliteiten kan je handig gebruikmaken.

Db San Antonio Hotel + Spa

Db San Antonio Hotel + Spa
€979.00

Mooi viersterrenhotel in het noorden van het eiland en in het hartje van St. Paul's Bay. In het spacentrum kan je gratis genieten van de sauna's, het overdekte zwembad, het bubbelbad en de moderne fitnesszaal.