Vakanties

Home >> Europa >> Malta >> Cavalieri
 

Cavalieri

Schakel eens over op het ritme van 'vakantie'. Het buffet wordt heerlijk op smaak gebracht met een panorama over zee. En in je kamer gaat het spektakel gewoon verder, in stijl en met alle comfort.

€551.00TUI.be
 
Ook populaire bestemmingen

Villa Girasole

Villa Girasole
€440.00

Rijtjeshuis in de buurt van Noto, op slechts 200 meter van de prachtige zee van Sicilië. Het vakantiehuis is strategisch gelegen in het beroemde vissersdorpje Marzameni. De ingang bevindt zich op de begane grond en de slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de ingerichte veranda, waar u buiten in de schaduw kunt eten. Het huis is geschikt voor gezinnen, maar ook voor groepen vrienden die een goede badplaats verkiezen en de vele stranden in de omgeving willen bezoeken. De mooie, laat barokke steden, zoals Noto, Scicli en Ragusa, moet u zeker bezoeken. Modica, beroemd om zijn uitstekende chocolade, ligt op slechts 37 km afstand. Als u een reis naar Malta plant, kunt u een veerboot nemen in Pozzallo.

The District Hotel

The District Hotel
€739.00

The District Hotel bevindt zich in het westelijke deel van St. Julian's, pal in het midden van het bruisende stadsleven. Je bent er omringd door verschillende restaurants, sfeervolle bars, clubs en ook casino's. Het strand van St. George's Bay - op het einde van de straat - is dan weer de place to be voor iedereen die houdt van heerlijk relaxen.

Hotel Croce Di Malta

Hotel Croce Di Malta
€0.00

Elegant strandhotel waar de familie Contarini garant staat voor een geraffineerde keuken en een voortreffelijke service met oog voor detail.