Vakanties

Landgoed Ulvenhart

In het prachtige brabantse landschap, aan een bosrand, net buiten het plaatsje Ulvenhout ligt deze twee sfeervolle gerenoveerde boerderijen uit omstreeks 1700 welke u samen huurt. Het Landgoed strekt zich uit op 9,3 hectaren, tussen bos en weiland. De twee boerderijen op het landgoed bieden volop mogelijkheden voor een zakelijk of recreatief verblijf. U kunt hier de hectiek van het dagelijkse leven achter u laten en genieten van rust, ruimte en een weidse blik. Door het gebruik van kalme aardetinten en vele natuurlijke materialen, geniet u optimaal van uw verblijf. Hier ervaart u de rust en kalmte in optima forma. Wilt u echter het vertier en de facliteiten van de grote stad dan bent in vanuit hier zo in het prachtige en historische Breda. En met een klein halfuurtje rijden bent u bij de Efteling of Safari Park Beekse Bergen.

€6,751.00Chalet.nu
 
Ook populaire bestemmingen

Aquadelta 10

Aquadelta 10
€167.00

De woningen bevinden zich op etage en liggen rondom het centrum van het park. De gemeenschappelijk parkachtige binnentuin biedt u direct een ontspannen gevoel. De woningen zijn voorzien van een ruim balkon.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen
€175.00

Cowboys & indianen: opgepast! Stap in de wereld van het Wilde Westen en beleef in meer dan dertig spannende attracties en shows samen met je kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur. Ga over de kop in de spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Datzelfde gevoel van opwinding hadden de pioniers ook toen ze rond 1800 het Wilde Westen ontdekten. Splash in een boomstam naar beneden het frisse water in, maak een snelle rit op de Mine Train, of vaar door een cowboyfort en langs een indianenkamp in het Wild West Adventure. De kleinsten beleven uren plezier in het speelpark Kids Country of lachen mee in het circus. Dankzij de vele winkels, bars, terrassen en entertainment is er hier voor elke leeftijd wel iets te zien, te beleven en te proeven. Extra troef: het waterparadijs Aqua Mexicana, inbegrepen voor onze gasten. Spetterend prettig zijn de speelse binnen- en buitenzwembaden met een spectaculaire bootjesglijbaan. Of ga je liever heerlijk bubbelen in het grootste bubbelbad van Nederland? Als de nacht valt kan je heerlijk dromen over al je wilde avonturen in een wigwam, een blokhut of een huisje. Zoals echte ontdekkers en avonturiers kan je zo uitgerust aan je volgende dag beginnen!

Hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre

Hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre
€0.00

The sky is the limit. Ontdek de Amsterdamse skyline vanop het dakterras op de 17de verdieping van dit comfortabele hotel. Neem zeker een selfie om je vrienden jaloers te maken, het zicht over de daken van de Nederlandse hoofdstad is er immers subliem.