Vakanties

Fantasia De Luxe Hotel Kusadasi

Dit hotel ligt in een rustige omgeving, direct aan een artificieel aangelegd strand, op enkele kilometers van het stadscentrum. Het bestaat uit 2 gebouwen die door een lager deel met elkaar verbonden zijn. Je verblijft steeds in een kamer met gedeeltelijk zeezicht en je kan er genieten van een uitstekende service. Het mooie zwembadencomplex, de uitgebreide buffetten en de vele faciliteiten zorgen voor een gevarieerde en ontspannen vakantie!

€806.00TUI.be
 
Ook populaire bestemmingen

Concorde De Luxe Resort

Concorde De Luxe Resort
€439.00

Concorde De Luxe Resort is een hotel in aparte stijl, naar het evenbeeld van een Concorde-vliegtuig. Het spacentrum is een oase van rust met een privétuin en 2 zwembaden, waarvan 1 in openlucht. Geniet van de uitstekende service en de uitgebreide buffetten.

Limak Arcadia Golf & Sport Resort

Limak Arcadia Golf & Sport Resort
€419.00

Limak Arcadia Golf & Sport Resort is rustig gelegen in een groene omgeving. Blikvanger is het zwembadencomplex met een miniversie van Pamukkale, de bekende kalkterrassen. Geniet met volle teugen van de gemoedelijke sfeer!

Side Star Elegance

Side Star Elegance
€739.00

Side Star Elegance ligt meteen aan het zandstrand. Het centrum van Side bereik je makkelijk te voet via de wandelpromenade of met de dolmus.