Vakanties

Melas Holiday Village

Dit hotel is ideaal voor families en bestaat uit een hoofdgebouw en bungalows, verspreid in een verzorgde tuin. Gasten die hier verblijven, kunnen gebruik maken van enkele faciliteiten en sporten in Melas Resort. Door de uitgestrektheid van het hoteldomein, de ligging op de heuvel en de vele trapjes is dit hotel minder geschikt voor wie niet goed ter been is.

€1,169.00TUI.be
 
Ook populaire bestemmingen

Ic Hotels Green Palace

Ic Hotels Green Palace
€669.00

IC Hotels Green Palace is een luxueus resort in een grote groene tuin en wordt omringd door pijnboombossen. De traditionele ingrediënten van een succesvakantie zijn hier aanwezig: een uitgebreide All Inclusive formule, een spacentrum en een gevarieerd animatieprogramma.

Kaya Palazzo Golf Resort

Kaya Palazzo Golf Resort
€1,099.00

Kaya Palazzo Golf Resort is een luxueus hotel waar je een uitgebreide keuze aan kamers krijgt: superieure kamers, familiekamers en -suites en zelfs swim-upsuites. Ook de All Inclusive formule is zeer uitgebreid met heel wat inbegrepen sporten en spafaciliteiten. Het aquapark beschikt over 7 glijbanen en er is een 'fun pool' voor de kinderen.

Aska Lara Resort & Spa

Aska Lara Resort & Spa
€559.00

In Aska Lara Resort & Spa is de brasserie 24/24u. All Inclusive! Naast het buffetrestaurant kan je 's avonds ook kiezen uit 2 à-la-carterestaurants.